politica

Ciolacu descopera uimit, dupa 6 luni de pandemie, eficienta mastii de protectie. Brusc nu mai are deviatie de sept

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat convins, joi seara, de eficacitatea purtarii mastii de protectie pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, el dand exemplu unei situatie traite de conducerea PSD in Bistrita-Nasaud, unde unul dintre liderii locali a circulat in acelasi microbuz alaturi de lideri ai PSD si nu i-a infectat, pentru ca a purtat masca de protectie.

Marcel Ciolacu a povestit, joi seara, la Romania TV, situatia traita de lideri ai PSD in Bistrita-Nasaud, unde presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, s-a deplasat cu microbuzul impreuna cu mai multi lideri ai PSD si a purtat masca, stiind ca in CJ este un angajat infectat cu SARS-CoV-2.

Ulterior, Moldovan a fost diagnosticat cu COVID-19 insa niciunul dintre cei care s-au aflat in microbuz alaturi de el nu a fost infectat pentru ca s-au respectat regulile privind purtarea mastii de protectie.

„Eficienta mastilor in spatiile inchise ni s-a demonstrat noua clar ca este eficienta”, a spus Marcel Ciolacu la Romania TV

Anterior, Marcel Ciolacu s-a facut remarcat, in repetate randuri, la evenimente la care nu a purtat masca de protectie. In 18 iunie, el a condus sedinta plenului celor doua Camere ale Parlamentului fara a purta masa de protectie, el afirmand ca nu poate vorbi cu masca pe nas si gura.

”Cu permisiunea dvs. o sa va rog sa observati ca la prezidiu poarta toti masti, eu o sa-mi permit sa… ca nu pot vorbi”, a afirmat atunci Marcel Ciolacu, in timp ce si-a indepartat masca de protectie.

El a participat si la evenimentul de la Ambasada Frantei, de Ziua Nationala a acestei tari, fara a purta masca de protectie, fiind singurul invitat prezent in gradina Ambasadei fara masca.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

20 de minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

22 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

18 minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago