„Ciolacu, obedient si vandut”. Razboiul din PSD blocheaza legea carantinei, Romania inregistreaza un nou record negru privind imbolnavirile

politica

Eugen Orlando Teodorovici lanseaza un nou atac la adresa lui Marcel Ciolacu sustinand ca acesta este „obedient si vandut” liberalilor pentru ca ar intentiona sa sustina legea caratinei. Razboiul din PSD a blocat votul final al legii carantinei in Senat, Ciolacu anuntand o sedinta CEX pentru a dicuta legea cu baronii partidului.

„Cat de obedient si cat de vandut poti sa fii ca sa joci scena asta penibila a cititorului si reparatorului de legi scrise in sila si batjocura la adresa unor oameni scarbiti deja de atata prostie, ura si manipulare politica?

Cat de captiv si cat de parsiv poti sa devii ca sa pretinzi ca aperi interesele celor care chiar nu mai inghit minciuna asta de guvern si chiar vor sa simta ca drepturile inca le sunt aparate de cineva intr-o tara democratica si europeana?

Cat de cinic sa fii ca sa accepti sa sacrifici interesele a milioane de cetateni romani de buna credinta, care au respectat cu supunere si rabdare regulile de protejare in fata virusului, in timp ce Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii?

Cat poti sa mai accepti sa taci si sa nu faci nimic in numele unui partid intreg? Cat timp crezi ca oamenii acestia multi si inca tacuti si rabdatori vor mai putea sa astepte si sa suporte umilinta si tradarea?

Raspunsul va veni candva … si se va revarsa peste toata umilinta si tradarea pe care o resimt prea mult si prea intens si din ce in ce mai multi dintre membrii si sustinatorii PSD!

Pentru cei (cativa‼️) care trebuie sa inteleaga: Terminati cu bataia de joc si cu mimarea opozitiei, altfel riscam sa ajungem un partid marginal‼️ Chiar nu realizati ca nu va mai crede nimeni?

Pentru cei (multi‼️) care trebuie sa-i faca pe cei cativa sa inteleaga: Purtati-va masca pe gura doar ca sa va protejati, NU ca sa taceti!”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Citeste si: BREAKING Un nou record negru privind numarul de infectari. Inconstientii din PSD amana legea carantinei pentru a face sedinta CEX

PSD a blocat votul in Senat pentru legea carantinei pana cand CEX al PSD va decide cum sa o abordeze. Legea a fost votata in Camera Deputatilor, insa pesedistii vor sa-i aduca noi modificari.

Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca legea va fi dezbatuta intai in CEX al PSD, abia luni, desi era prevazut ca votul decisiv sa fie vineri in Senat. Presedintele Iohannis a facut apel pentru ca legea sa fie votata cat mai repede, avand in vedere explozia cazurilor de infectare, insa iata ca este ignorat din nou.

Ciolacu a postat anterior un mesaj pe Facebook in care a sustinut ca Guvernul vrea sa transforme tara intr-un “lagar medical”.

“Premierul Orban si Ministrul Justitiei Predoiu trebuie sa vina URGENT in Senatul Romaniei!! Unde romanii trebuie aparati, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei!

Virusul nu are culoare politica, dar Prostia, Neputinta si Lacomia sunt vopsite in galben! Pentru a-si acoperi furturile, Guvernarea PNL loveste zi de zi in romani.

Legea carantinei, trimisa de Guvern Parlamentului, este dovada suprema a batjocurii la adresa drepturilor si libertatilor romanilor. Ieri, la Camera, am corectat o parte importanta a acesteia, eliminand zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice si o luam acum de la capat in Senat.

Le solicit prezenta premierului si ministrului Justitiei la dezbateri, fata in fata cu CSM, ONG-urile de aparare a drepturilor si libertatilor cetatenesti, medici si pacienti!

In niciun caz NU vom permite transformarea tarii in lagar medical! Guvernarea PNL a produs numai aberatii! Pe banda rulanta. Insa, cei care sufera din cauza incompetentei crase a PNL sunt romanii!“, a scris Ciolacu.

Comentarii: