Ciolacu s-a catarat si pe victoria tricolorilor. S-a grabit sa se pozeze langa fotbalistii nationalei

politica

Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, aflat intr-o continua campanie de imagine, a tinut sa mearga luni sa se pozeze si alaturi de fotbalistii nationalei.

„Suntem mandri de voi! Hai, Romania!”, a postat Ciolacu pe Facebook, alaturi de fotografii cu fotbalistii.

Ciolacu a tinut sa se pozeze recent si langa romanii care au reusit sa scape din Gaza. El a mers chiar in Egipt pentru ca efectul de imagine sa fie cat mai puternic.

Citeste si: Cum vor pesedistii sa-l faca presedinte pe Ciolacu, Dincu da detalii: „Sa construim aliante, federatii de partide si de interese”

Presedintele Consiliului National Politic al PSD, Vasile Dincu, a prezentat acum o saptamana detalii despre planul PSD de a obtine functia de presedinte al Romaniei. El a mentionat ca Marcel Ciolacu „va avea sanse de a castiga, asta daca va candida”.

„PSD-ul are cel mai important obiectiv, dupa 20 de ani in care a castigat alegerile de fiecare data, dar nu a putut sa puna presedintele. Cred ca e obiectivul nostru cel mai important. Sa speram ca o sa reusim sa formam in jurul unui candidat al partidului nostru majoritatea necesara. Nu e simplu sa castigi doar pe sigla partidului, dar cred ca vom avea flexibilitatea, maleabilitatea necesara ca sa construim aliante, federatii de partide si de interese si care sa aiba in prim-plan un proiect social-democrat al Romaniei si cu un presedinte social-democrat”, a declarat Dincu la Cluj.

El a mentionat ca Marcel Ciolacu are toate sansele sa castige alegerile prezidentiale din 2024, daca va candida.

„Va avea sanse de a castiga, asta daca va candida. In acelasi timp va fi potrivit pentru functia de presedinte al Romaniei. Deocamdata e potrivit pentru functia de premier. Si da acest examen in functia de premier!

Cu siguranta ca succesul in functia de premier il poate transforma intr-un prezidentiabil puternic. Dar deocamdata noi nu am anuntat nici un candidat. Marcel Ciolacu spune, daca l-ati intreba direct, ca in acest moment se ocupa de guvernare si ca acesta este singurul gand. Sigur ca se poate intampla si presedintele partidului nostru ar putea sa fie primul care sa fie investit de partid, daca o sa vrem sa facem acest lucru. Deocamdata noi nu discutam despre prezidentiale. Deocamdata incercam sa facem ceea ce este mai bine si sa guvernam bine”, a mai spus Dincu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: