politica

Circul PSD se amplifica. Ciolacu, intrebat daca a vrut sa-l ciomageasca pe Oprisan: „Nu imi aduc aminte”

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, inainte de sedinta BPN al PSD ca nu-si aduce aminte daca l-a amenintat pe bataia pe Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD.

„Nu imi aduc aminte”, a declarat Ciolacu cand a fost intrebat de jurnalisti daca a vrut sa-l bata pe Oprisan in timpul CEX-ul de saptamana trecuta.

„Prietenia mea cu domnul Oprisan e veche, dar nu au fost injuraturi si nici batai”, a pretins apoi Ciolacu.

Scandalul ar fi inceput, in timpl CEX, dupa ce Viorica Dancila a spus ca vrea Congres rapid si Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv PSD, anunta Realitatea TV.

Marian Oprisan si Marcel Ciolacu s-au certat cel mai rau. Liderul PSD Vrancea a povestit in sedinta ca presedintele Camerei Deputatilor l-a injurat pe holurile sediului PSD din Baneasa. „Vrei bataie, Oprisan?”, i-ar fi spus Ciolacu lui Oprisan, potrivit unor surse participante.

De asemenea, in sedinta, Viorica Dancila s-a plans de faptul ca ea nu a participat la constructia bugetului de anul acesta. ”Trebuia sa-ti dai demisia atunci”, ar fi spus Marcel Ciolacu in soapta. Oprisan a intrerupt sedinta si l-a parat pe Ciolacu lui Dancila. „Auziti ce spune, doamna premier, ca ar fi trebuit sa va dati demisia”. Dancila le-a spus colegilor ca s-a gandit in acel moment sa-si dea demisia.

Oprisan a povestit si o intalnire intre Florentin Pandele si Paul Stanescu, spun sursele citate, in care Pandele i-ar fi cerut lui Stanescu sa sustina adoptarea amnistiei si gratierii.

Marian Oprisan a acuzat-o si pe Gabriela Firea ca i-a scris un mesaj lui Paul Stanescu pe grupul intern al presedintilor de filiala. Acolo Oprisan l-a acuzat pe Paul Stanescu ca vrea sa dea partidul lui Victor Ponta.

Raspunsul lui Paul Stanescu a venit sub forma unui mesaj redirectionat. ”Nu ti-e rusine sa ma acuzi pe mine de asa ceva?”, s-a adresat Gabriela Firea lui Oprisan, potrivit unor surse participante.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

47 de minute ago

Protest in Cisiordania: Palestinienii au aruncat cu pietre in masinile diplomatilor UE

Un grup de studenti palestinieni a intrerupt, marti, o intalnire a diplomatilor Uniunii Europene in…

O oră ago

Netanyahu ignora apelul ONU: „Vom intra in Rafah si vom elimina batalioanele Hamas de acolo, pentru a obtine victoria totala”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a angajat marti sa lanseze o operatiune militara in orasul Rafah,…

55 de minute ago

Blinken spune ca va insista pe langa Netanyahu cu privire la masurile de ajutor din Gaza

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat, marti, ca va discuta cu prim-ministrul…

35 de minute ago