politica

Citu cere voalat ca Vlad Voiculescu sa demisioneze. Gadea este in delir: „Florin Citu s-a comportat azi ca un prim-ministru. I-a transmis lui Vlad Voiculescu – ‘Baietas, demisionezi pana maine sau te remaniez!'”

Premierul Florin Citu a transmis, duminica seara, un mesaj pe Facebook prin care ii cere voalat lui Vlad Voiculescu sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii. Mihai Gadea a reactionat imediat, aplaudandu-l pe Citu: „In momentul in care ai o problema si niste golani din guvern batjocoresc o tara, ai de luat o decizie. Ma refer la o gasca de golani care au pus mana pe Ministerul Sanatatii”.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toti ministrii: transparenta, coerenta, profesionalism. Asa cum fiecare contribuabil are legatura cu Ministerul Finantelor sau asa cum fiecare elev are legatura cu Ministerul Educatiei, si fiecare pacient din Romania are legatura cu Ministerul Sanatatii.

Referitor la situatia de la Spitalul Foisor: este vorba de onoare aici, sa vedem daca mai exista onoare in Romania”, a scris Citu.

La scrut timp, Mihai Gadea a intrat in direct la Antena 3 si l-a aplaudat pe Citu. „Florin Citu s-a comportat azi ca un prim-ministru. I-a transmis lui Vlad Voiculescu – ‘Baietas, demisionezi pana maine sau te remaniez!'”, a sustinu Gadea.

„Premierul face un lucru cat se poate de clar prin raspunsurile pe care le-a dat: ii transmite lui Citu: ‘Baietas, daca ai onoare iti dai demisia pana maine, daca nu, te remaniez!’

Daca dupa declaratia de azi nu-l remaniaza maine, are o problema mare. El are mai multe presiuni uriase asupra sa. Hate-ul, ca sa ma exprim in limbajul USR, pe care il are Vlad Voiculescu este colosal, este undeva la 80%.

Rar s-a intamplat ca un ministru sa ajunga in doar cateva luni la un astfel de nivel. Iar ura aceasta se va transfera de la Vlad Voiculescu asupra intregului guvern. Iar Citu nu vrea sa-i cada guvernul din cauza lui Vlad Voiculescu.

Apoi, Citu are presiunea din partea PNL, care realizeaza ca pierde puncte cu fiecare secunda in care ramane in functie Vlad Voiculescu. Si mai este presiunea UDMR, care este ‘pe pereti’, vazand ce face acest baietas…

USR se va comporta cum doreste. USR a ajuns undeva la 7%, e problema domniilor lor.

Insa n-am crezut ca voi spune cuvintele care urmeaza: Florin Citu s-a comportat astazi ca un prim-ministru. In momentul in care ai o problema si niste golani din guvern batjocoresc o tara, ai de luat o decizie. Ma refer la o gasca de golani care au pus mana pe Ministerul Sanatatii”, a declarat Mihai Gadea.

Gadea a lansat si o multime de fake news menite sa ii sustina teoriile.

„Intr-un sondaj realizat pe larg, la intrebarea deschisa ‘in ce ministru aveti incredere’, Vlad Voiculescu apare cu 0,34%. Noi am difuzat acest lucru. Prim ministrul stie asta. In momentul de fata exista o emotie uriasa dupa momentul Foisor”, a sustinut Gadea.

Un sondaj realizat chiar de Antena 3, la care au raspuns peste 100.000 de romani, arata insa ca 66% dintre acestia au incredere in Vlad Voiculescu.

Citeste si: Gadea, ingropat de propriul sondaj. Peste 100.000 de romani au raspuns la sondajul Antena 3, 66% au incredere in Vlad Voiculescu

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

2 ore ago

Iar scandal in Parlament, un ales a capturat microfonul Camerei Deputatilor: „Nu stati cu fundul la sala” – Video

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata, luni, cu 20 de minute mai…

40 de minute ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

2 ore ago

Fostul premier belgian Guy Verhofstadt a fost victima hackerilor chinezi

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian si membru al Parlamentului European, a dezvaluit ca a fost…

2 ore ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

2 ore ago