politica

Ciuca, prima reactie dura la adresa PSD. Afirma ca este „absolut inacceptabil” ca PNL-ului sa-i fie luati primari de catre parteneri

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, vineri, la Sinaia, referindu-se la migratia primarilor PNL catre PSD, ca astfel de transferuri sunt „absolut inacceptabile”, punctand ca ar fi bine ca ele sa aiba loc asa cum se intampla in fotbal, intr-o anumita perioada, „nu pe toata durata campionatului”.

„Am intrat in aceasta guvernare, in aceasta coalitie pe o linie cat se poate de responsabila, de onesta, de respect. La fel vom face si de aici inainte, dar cand vine vorba de astfel de transferuri, macar sa fie ca in fotbal, sa se faca intr-o perioada a transferurilor, nu asa, pe toata durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, a spus Ciuca, citat de Agerpres.

Totodata, liderul liberalilor a subliniat ca electoratul de centru-dreapta are asteptari de la PNL sa mentina aceasta cale de abordare politica.

„Partidul National Liberal este partidul care trebuie sa reuneasca toate fortele de dreapta, pentru ca am demonstrat foarte clar in acesti ani de guvernare ca avem forta necesara, avem resursa umana sa putem sa punem in practica ceea ce ne-am asumat, sa modernizam Romania. Ca atare, modul in care noi vom reactiona de aici inainte va depinde foarte, foarte mult de tot ceea ce reprezinta partea noastra de politici publice si de tot ceea ce am stabilit in sedinta de astazi”, a afirmat presedintele PNL.

Si prim-vicepresedintele PNL Dan Motreanu, a lansat vineri un atac la adresa PSD, in sedinta conducerii partidului de la Sinala. ”Niciodata intr-o alianta de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri sa ii fure primarii celuilalt si sa se mai si laude cu asta”, a spus el despre partenerii de coalitie.

Dan Motreanu a spus in sedinta conducerii PNL ca in aceasta coalitie PNL a fost partidul corect.

”Niciodata intr-o alianta de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri sa ii fure primarii celuilalt si sa se mai si laude cu asta”, a aratat Motreanu, citat de news.ro.

El a mai spus ca PNL trebuie sa isi asume obiectivul principal castigarea alegerilor prezidentiale de anul viitor.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Doi politisti francezi, impuscati de un barbat chiar in cladirea unui comisariat din Paris. Unul dintre ei este in stare grava

Doi politisti au fost grav raniti de gloante, joi seara, intr-o sectie de politie din…

13 minute ago

Benjamin Netanyahu, dupa refuzul SUA de a mai trimite arme Israelului: „Vom lupta si cu unghiile, daca va fi nevoie!”

Fortele de Aparare ale Israelului au afirmat joi ca armata dispune de suficiente munitii pentru…

28 de minute ago

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

11 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

11 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

7 ore ago

Un roman a reusit sa-si faca praf Ferrari-ul intr-un accident intre Turda si Cluj-Napoca

Doi barbati au ajuns la spital si un Ferrari a fost facut praf in urma…

11 ore ago