politica

Clanul Firea-Pandele preia controlul si asupra PSD Ilfov. Pe cine a pus Ciolacu in fruntea organizatiei, in locul interlopilor

Marcel Ciolacu a anuntat, joi, ca noul presedinte al PSD Ilfov este Viorel Iordache. Acesta este un apropiat al lui Costel Pandele, sotul Gabrielei Firea.

Organizatia PSD Ilfov a fost dizolvata dupa ce aceasta a fost acaparata de Clanul Sportivilor. Dupa aparitia stenogramelor cu interlopii din PSD Ilfov in Rise Project, Ciolacu nu a mai putut sa bage gunoiul sub pres si a decis dizolvarea organizatiei.

Citeste si: PSD, partidul clanurilor interlope. Rise Project publica inregistrari: „Avem primari, barosane! Avem primari grei, care se invart combinatii de innebunesti”

Insa, in locul interlopilor care preluasera organizatia, Ciolacu a numit in fruntea PSD Ilfov un membru al clanului Firea-Pandele, Viorel Iordache.

Iordacge a lucrat in trecut in subordinea lui Costel Pandele, fiind directorul Politiei Locale din Voluntari. Ulterior, Iordache a devenit consilier local PSD in Voluntari.

In 2014, liberalii din Voluntari l-au acuzat pe Iordache ca a coordonat un grup de pesedisti care a aruncat cu pietre si oua in membrii PNL care incercau sa imparta pliante electorale.

„Am recunoscut un singur consilier local, care nu arunca cu oua, dar cred ca-i supraveghea… domnul Viorel Iordache. Au aruncat cu oua, au fost foarte agresivi, in ideea de a parasi noi localitatea. Am avut norocul ca unii cetateni care primeau de la noi afise ne-au luat apararea”, declara atunci un liberal pentru Realitatea TV.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Popularitatea SUA scade la nivel mondial, sustine un nou studiu. China si Rusia castiga in special in regiunile sarace

Popularitatea Americii ca putere globala scade la nivel mondial, in special in tarile cu majoritate…

15 minute ago

Teodosie, trimis in judecata de DNA. Alaturi de arhiepiscop va fi in sala de judecata si consilierul acestuia, Ilie Petre

Procurorii DNA Constanta au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.…

2 ore ago

Rares Bogdan: „Candidatul nostru la Presedintie se numeste Nicolae Ciuca, generalul Nicolae Ciuca. Este obligat prin statutul partidului sa candideze”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat miecuri ca Nicolae Ciuca este candidatul partidului la presedintie,…

3 ore ago

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

5 ore ago

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu…

4 ore ago