politica

„Comisar de frecat menta”. Pascu, tot mai crizat, il da in judecata pe Sorin Ionita

Ioan Mircea Pascu, propus de premierul Dancila pentru a fi comisar european interimar pentru numai doua luni, anunta ca il da in judecata pe Sorin Ionita, presedinte al Expert Forum.

Pascu s-a enervat ca Ionita a dezvaluit faptul ca ar urma sa incaseze o pensie de aproximativ un milion de euro pentru cele doua luni in care va sta in Comisia Europeana.

„Domnule Ionita, tocmai ti-ai facut rost de un proces, intrucat eu am comunicarea oficiala primita din partea Comisiei, in care sunt prezentate cifrele reale. Acestea sunt o fractiune infima din ceea ce prezinti dta public ca ar urma sa primesc eu la sfarsit de mandat, afectandu-mi astfel imaginea publica! Uneori rautatea te orbeste si te pierde …”, a scris Pascu pe Facebook.

Iata ce calcule a prezentat Sorin Ionita.

„Omul IM Pascu se da de ceasul mortii ca e fake news, dar comisia Buget stie ce zice: pentru 2 luni (Sep+Oct) drept comisar de frecat menta, omul ar lua 40.000 euro + beneficii (deconturi, diurne, asigurari) si drept de pensie de 930.000 euro esalonata pe restul vietii lui.

Ca de aia facea gura anti-PSD in primavara, cand l-a scos Dragnea de pe lista PE, dar apoi a amutit brusc cand a aparut nominalizarea asta. Vorba aia, PSD promoveaza competenta si echitatea sociala”, a scris Ionita pe Facebook.

Pascu a fost propus de Guvernul Dancila pentru a reprezenta Romania in Comisia Europeana pana la instalarea noii echipe. Numeroase voci de la Bruxelles, inclusiv Jean Claude Juncker, s-au opus atunci, sustinand ca instalarea unor comisari interimari pentru numai cateva luni va cauza cheltuieli de milioane de euro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

8 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago