politica

Contul de Facebook al lui Liviu Plesoianu a fost blocat. Isterizat, deputatul PSD anunta o noua napasta asupra „poporului roman”

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se plange ca Facebook i-a blocat contul pentru 30 de zile. El sustine ca a fost blocat pentru ca a sustinut referendumul. „Inseamna ca se va intampla exact ce ii trebuie poporului roman sa se intample”, a anuntat apoi, apocaliptic, Plesoianu.

Ramas fara pagina de Facebook, Plesoianu s-a adresat lui Bogdan Chirieac, pentru a-i publica mesajele pe site-ul DC News.

”Cateva lucruri pe care le aplaud:

Contul meu a fost blocat pentru 30 de zile. Asa cum au fost blocate zeci de alte conturi ale celor care s-au exprimat in favoarea referendumului. Ceea ce e ok, cata vreme aproape 80% dintre romani n-au considerat important sa voteze. …Aplaud.

Sondajele ii atribuie un scor mare lui Ciolos. Tot sondajele il dau pe Iohannis drept castigator detasat al unui nou mandat. Avand in vedere rezultatul referendumului, este foarte probabil sa fie chiar asa. Iar daca e asa, atunci inseamna ca se va intampla exact ce ii trebuie poporului roman sa se intample. …Aplaud.

Legea Offshore e posibil sa sufere iar modificari, astfel incat investitorii si in acelasi timp partenerii nostri strategici sa redevina foarte multumiti. Desigur, cativa oameni, atatia cati am mai luptat, nu vom putea opri o noua spoliere cata vreme – sunt aproape sigur – cei mai multi dintre romani nu considera ca e un subiect atat de important incat sa merite sa se implice. …Aplaud.

Asa cum presa internationala ‘progresista’ deja lauda poporul roman pentru ‘deschiderea’ sa, ne vor aplauda cu siguranta si Timmermans, si Klemm. Iar poporul roman va aplauda aplauzele lor. Ce popor sa fii sa nu te bucuri atunci cand stapanii tai te felicita!? …Aplaud”, spa plans Plesoianu intr-un mesaj transmis site-ului DC News.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

3 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

51 de minute ago

Taiwan isi va dezvolta propriul „Starlink”: „Este crucial pentru siguranta insulei”

Liderii taiwanezi lucreaza la un nou sistem ambitios de sateliti pentru a mentine insula online…

3 ore ago

Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, se plange de atitudinea „ostila” a tarilor baltice: „Vom raspunde cu masuri asimetrice”

Conform agentiei Reuters, Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a transmis,…

2 ore ago