news

Coronavirusul loveste si Spitalul Obregia din Bucuresti. 70 de cadre medicale au intrat in izolare

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” au intrat in zolare dupa ce s-a descoperit ca un pacient este infectat cu coronavirus, anunta Digi24.

Pacientul a facut febra, iar medicii au hotarat ca trebuie sa i se faca testul pentru coronavirus. I-au fost recoltate probe a doua zi, insa rezultatele au venit foarte tarziu, adica abia miercuri, dupa cinci zile: testul este pozitiv.

In tot acest interval de timp, medicii nu au stiut daca pacientul este pozitiv sau nu, iar acesta a intrat in contact cu foarte multe cadre medicale, respectiv 70, care se afla acum in autoizolare.

Pacientul a stat in aceste zile cu mai multi pacienti, mai exact 15. Daca acestia sau medicii cu care a intrat in contact vor avea simptome, atunci vor fi si ei testati. Pana atunci, vor ramane in izolare timp de 14 zile.

In acest moment, pacientul se afla la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde primeste tratamentul necesar.

Managerul de la Obregia spune ca va elabora un protocol separat pentru pacientii psihiatrici, pentru ca in acest moment nu exista si trebuie facut unul si in privinta lor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

3 ore ago

Kosovo nu accepta o conditie impusa pentru aderarea la Consiliul Europei: Crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sarba

Premierul kosovar Albin Kurti a criticat, miercuri, conditiile de aderare la Consiliul Europei, in special…

5 ore ago

Razboiul candidatilor in SUA: New York Times a scris ca Robert Kennedy Jr a avut un vierme in creier. Echipa de campanie spune ca si-a revenit de atunci

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy si candidat independent la presedintia…

5 ore ago

S-a deschis cel mai mare „aspirator de poluare” din lume. Iata cum functioneaza

„Cea mai mare fabrica din lume” pentru aspirarea poluarii care incalzeste planeta din atmosfera, ca…

5 ore ago

Ploiesti: Un barbat s-a aruncat in gol de la etajul 6

Un barbat in varsta de 55 de ani din Ploiesti a murit dupa ce s-a…

6 ore ago