Cozmin Gusa il sustine puternic pe penalul Caprar: „Dosarul lui este un abuz, l-am studiat atent” – Video

politica

Cozmin Gusa, actionar majoritar la Realitatea Plus, si-a facut o prima aparitie intr-o sedinta a PSD de la reinscrierea in acest partid. El a mers la PSD Arad pentru a-l sustine pe Dorel Caprar, care candideaza din nou pentru functia de presedinte al filialei.

Caprar este acuzat de procurorii DNA Timisoarade 12 infractiuni de folosire a influentei sau autoritatii pentru obtinerea de foloase pentru sine sau alte persoane in dosarul spagilor de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri. Caprar candideaza insa din nou la sefia PSD Arad, alegerile avand loc astazi, desi Marcel Ciolacu i-a cerut sa amane conferinta de alegeri pana i se clarifica situatia juridica.

Caprar a refuzat si l-a chemat pe Cozmin Gusa in ajutor. Gusa a decretat ca Dorel Caprar este nevinovat.

„Am studiat foarte atent dosarul in care Dorel Caprar este acuzat. Acest dosar reprezinta un abuz. Nu am nicio emotie ca presedintele PSD Arad isi va dovedi nevinovatia. (…) Dosarul reprezinta o lovitura pentru care presedintele PSD Arad sa aiba probleme pe plan judetean, cu reverberatii pana in plan national. Este evident ca Dorel Caprar a deranjat pe cineva. Daca ne uitam la probele din dosar, nu era cazul sa se faca atata tevatura, descinderi si perchezitii in ceea ce il priveste pe presedintele PSD Arad. Daca procurorul ar fi facut cateva cercetari inainte nu s-ar fi ajuns la asa ceva”, a declarat Cozmin Gusa, joi, in cadrul unei conferinte de presa.

„Se pare ca procurorii confunda cotizatia cu mita. Fiecare partid incaseaza cotizatii de la membri”, a mai declarat Cozmin Gusa.

Citeste si: Rascoala penalilor in PSD. Dorel Caprar a confiscat PSD Arad: Ciolacu face spume, Fifor face infarct

Mai mult despre: ,

Comentarii: