politica

Crapa PSD-ul. Audienta uriasa a serialului „Judete la stapan”, Pro TV a fost pe primul loc. Alex Dima: „Sper ca oamenii locului sa inteleaga cine sunt cei care ii conduc”

Pro TV a difuzat duminica seara un prim episod din seria „Judete la stapan”, un serial realiat de jurnalistii de la „Romania, te iubesc”. Episodul, dedicat Teleormanului, judetul din care provine elita PSD care acum conduce intreaga Romanie, a avut o audienta uriasa.

Conform Pagina de Media, noul sezon „Romania, te iubesc!” a pus Pro TV pe primul loc in audiente, la debut. Kanal D si Antena 1 s-au batut pentru locurile doi si trei, pe intervalul emisiunii de reportaje.

Episodul semnat de Alex Dima, cu povesti din Teleorman, a reusit sa adune aproximativ 690.000 de privitori din toata tara, in medie, pe minut.

„Romania, te iubesc” a fost prima si la orase. Pro TV a adunat o audienta de aproximativ 370.000 de telespectatori din mediul urban, in fiecare minut.

„Multumesc! Sper ca imaginile si mesajul sa ajunga la oamenii locului. Sa inteleaga cine sunt cei care ii conduc. Si sa ia atitudine”, a scris Alex Dima pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un roman, snopit in bataie de trecatori pe o strada din Dublin, dupa ce a incercat sa rapeasca un bebelus dintr-un carucior

Scene socante in Dublin, acolo unde un roman a fost batut crunt pe o strada.…

6 minute ago

Filipine: Ruinele unui oras vechi de trei secole au iesit la iveala dupa ce nivelul apei dintr-un lac de acumulare a scazut din cauza secetei

Dupa o perioada prelungita de caldura intensa si ploi putine, nivelul apei dintr-un lac de…

11 minute ago

Cercetatorii au dezvoltat in laborator bacterii care mananca plastic

Poliuretanul este folosit in orice, de la huse de telefon la dresuri, dar este dificil…

27 de minute ago

Actiunile Rusiei din regiunea ucraineana Luhansk pot fi calificate drept „genocid”, sustine Institutul pentru Studiul Razboiului

In spitalele din partea ocupata de Rusia a regiunii Luhansk, mamele sunt amenintate ca le…

34 de minute ago

Oferta de cazare pentru turisti la Londra: Un cort intr-o sufragerie pentru 80 de lire pe noapte

Un anunt Airbnb care ofera turistilor sansa de a sta intr-un cort in interiorul unui…

O oră ago

Ploile catastrofale din sudul Braziliei au provocat aproape 40 de morti – alte aproximativ 70 de persoane sunt date disparute

Ploile torentiale care afecteaza cel mai sudic stat brazilian Rio Grande do Sul au ucis…

O oră ago