Categories: news

„Cristina Topescu m-a ajutat cand efectiv la ministerul Justitiei eram sub asediu continuu”. Anuntul surprinzator al Anei Birchall

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, anunta ca anul trecut a fost ajutata cu „sfaturi si incurajari” de Cristina Topescu cand „efectiv la ministerul justitie eram sub asediu continuu”.

Intr-un mesaj pe Facebook, Birchall isi manifesta regretul ca nu reusit sa se intalneasca cu Cristina Topescu, asa cum discutase cu ea.

„Marturisesc ca imi este foarte greu sa scriu acest mesaj. Cuvintele sunt prea sarace sa ma ajute sa exprim respectul si pretuirea pentru un om drag, un om frumos, un om nobil, un prieten care mereu mi-a dat un sfat, o povata, o critica constructiva sau un cuvant de incurajare in momente profesionale in care efectiv ma simteau sub un asediu continuu!

Multumesc Cristina si iarta-ma! Iarta-ma ca in 2019 nu ne-am vazut mai des desi stiu ca m-ai inteles!

Voi regreta mereu ca nu am mai apucat sa ne vedem anul acesta asa cum stabilisem cand am vorbit ultima data! Sa te odihnesti in pace! Dumnezeu sa te aiba in paza, Cristina!”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

O utilizatoare de Facebook i-a reprosat Anei Birchall ca „nimeni” nu s-a interesat timp de trei saptamani ce s-a intamplat cu Cristina Topescu.

„Daca am inteles eu gresit imi cer iertare dar chiar sunt foarte amarata. Cristina mi-a fost un om drag care anul trecut cand efectiv la ministerul justitie eram sub asediu continuu Cristina isi facea timp si imi dadea un sfat o incurajare. Personal am asumat ca a fost plecata dat fiind perioada sarbatorilor a vacantelor cu atat mai mult cu cat stabilisem sa ne vedem la inceputul anului!”, a explicat Ana Birchall.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Recent Posts

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

O oră ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

2 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

2 ore ago

Polonia: Pretul gazelor va creste cu peste 50%, anunta cel mai mare furnizor de gaze din tara. Cum incearca guvernul sa atenueze impactul asupra populatiei

Cel mai mare furnizor de gaze naturale din Polonia, PGNiG, a trimis clientilor sai scrisori…

2 ore ago

In ciuda amenintarilor cu deportarea, si mai multi migranti incearca sa ajunga in Marea Britanie

Zeci de migranti in doua barci pneumatice au ajuns sambata pe coasta de sud a…

3 ore ago

Berlinul vrea sa doneze vila lui Goebbels. Daca nu sunt doritori, va fi demolata

Guvernul german vrea sa cedeze o vila detinuta candva de ministrul propagandei lui Adolf Hitler,…

3 ore ago