Categories: news

Culmea penibilului la Antena 3. Postul incearca sa demonstreze nevinovatia lui Dragnea in dosarul Belina cu harti de pe Google Maps

Razvan Dumitrescu, realizator Antena 3, a facut eforturi penibile, duminica, sa demonstreze ca dosarul Belina este un nou abuz al DNA. El s-a folosit in acest sens de imagini din satelit luate de pe Google Maps.

„Foarte jos vedeti Dunarea. Puteti constata cu imaginile din satelit ca nu exista niciun fel de legatura intre Dunare si lacul Belina. Nu exista cai de acces si comunicare intre Dunare, care este jos, si lacul Belina. Nu este nicio diferenta topografica intre ce era in 2009 si ce era in 2017. Lucrurile se vad la fel din satelit, balta e tot aia”, a spus Dumitrescu in fata hartilor.

El sustinut astfel ca lacul Belina nu se afla intr-o zona protejata. „De ce acum, in 2017, ne aflam intr-o zona protejata, pe care statul nu avea dreptul sa o inchirieze si in 2008 se putea scoate la licitatie inchirierea”, a mai spus Dumitrescu.

El a prezentat cateva documente care ar atesta ca statul dorea sa inchirieze balta Belina in anul 2008.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, in dosarul care o vizeaza si pe vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea a unei parti din Insula Belina si Bratul Pavel in administrarea Consiliului Judetean Teleorman.

Potrivit procurorilor anticoruptie, dosarul in cauza vizeaza trecerea ilegala a unei parti din Insula Belina si Bratul Pavel in administrarea Consiliului Judetean (CJ) Teleorman, care ulterior le-a inchiriat unei societati comerciale.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

42 de minute ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

8 minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

25 de minute ago

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

2 ore ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

4 ore ago

Un capitan al armatei germane este acuzat de spionaj in favoarea Rusiei. Inculpatul a facut rusilor oferte repetate si nesolicitate de cooperare

Procesul unui membru al Bundeswehr-ului german a inceput luni in orasul Dusseldorf din vestul tarii.…

3 minute ago