Categories: politica

Cultul personalitatii in PSD. Noul ministru de Interne: „Am invatat de la un bun profesor – Liviu Dragnea”

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, la sediul institutiei, ca mecanismul de interventie in situatii precum cele generate de vremea nefavorabila l-a invatat „de la un bun profesor”, anume Liviu Dragnea.

„Poate n-as fi putut sa accesez toate parghiile necesare si nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipa, dar eu mecanismul interventiei in astfel de situatii sa stiti ca l-am invatat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numeste Liviu Dragnea, si cand era vicepremier al Romaniei coordona in acest mod comitetele nationale pentru situatii de urgenta, eu fiind un prefect la inceput de mandat. Si in acel an, in Teleorman, am trecut peste inundatii, peste viscole si acesta era modul de actiune si modul in care vicepremierul de atunci, Liviu Dragnea, pregatea aceste actiuni”, a spus Dan, citata de Agerpres.

Citeste si: Se coace o rascoala in PSD impotriva lui Dragnea. Un fost ministru PSD il acuza de „betie a puterii”: „Apare la satrap o intunecare a mintii de natura megalomana”

Ea a precizat ca in astfel de situatii trebuie stiute parghiile care trebuie accesate.

„Informatia intotdeauna trebuie sa vina din teren exact de la locul in care are loc interventia si ne-am asigurat in permanenta ca informatiile care au venit din teren si care au fost prelucrate in centrul operational de comanda sunt cele reale”, a adaugat Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

24 de minute ago

Pieleanu iese cu un nou sondaj, l-a trantit pe Piedone pe locul 3. Acum o luna, Piedone era pe locul 1 cu 44%

Un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD sustine ca Gabriela Firea a trecut deja pe…

2 ore ago

Guvernul portughez anunta ca nu intentioneaza sa plateasca despagubiri fostelor colonii: „Am mentinut relatii excelente”

Lisabona nu intentioneaza sa plateasca despagubiri pentru sclavia si colonialismul transatlantic, a declarat sambata guvernul…

15 minute ago

Ministerul britanic al Apararii: 450.000 de militari rusi au fost ucisi sau raniti. 3.000 de tancuri, 109 avioane si 23 de nave distruse

Potrivit UK Defence Journal, numarul soldatilor rusi ucisi sau raniti pe front in Ucraina, pana…

2 ore ago

Doi ursi, pusi pe fuga dupa ce au incercat sa atace un campion de karate, in Japonia

O pereche de ursi au ales persoana nepotrivita cu care sa se puna in Japonia,…

O oră ago

Germania: Politia a arestat un cetatean rus care a injunghiat mortal doi ucraineni in Bavaria

Politia germana a arestat, sambata seara, un cetatean rus suspectat de uciderea a doi cetateni…

O oră ago