politica

„Da, Dragnea a baut inainte de miting. A baut sa capete curaj”. Anuntul unui fost consilier prezidential

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu confirma informatiilor potrivit carora Liviu Dragnea a consumat alcool inainte de a urca pe scena mitingului PSD. 

„Lui Dragnea ii e foarte frica de oameni, e terifiat de ei. Daca il pui sa faca ce-a facut ieri in fiecare zi, ajunge un alcoolic”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Iata postarea integrala:

„Da, Dragnea a baut inainte de miting. A baut sa capete curaj si dezinvoltura pe scena. El nu e nici pe departe din seria Iliescu, Basescu, (chiar si) Ponta, polticieni charismatici, cu talent in electrizarea maselor.

Dragnea e contabil viclean. Iti numara vagoanele, stie sa ordoneze multimea pe caprarii, iti spune la ce ora ajunge autocarul, unde parcheaza si cat fac oamenii pe jos pana-n piata, e omul amanuntelor organizatorice.

Cand urca pe scena, il lasa vocea, e rigid, se simte pierdut, e fata-n fata cu toti aia pe care-i fura, pusi laolalta. Are frica asta ca-l vor mirosi si-au sa-l sfasie, au sa-i ceara banii inapoi. De aia nici nu-i iese spiciul. Poate poliloghia aia de ieri, zisa de unul mai inzestrat, ar fi starnit ceva emotie, dar contabilul Dragnea a interpretat-o cu timiditate si naduseli, chit c-a bagat jumate de sticla de Walker, in culise, ca Axl Roses.

Nici macar bautura nu-l relaxeaza, nu-i scoate fricile si nu, nu de inchisoare ii e frica. Acolo e singur cu el, cum a fost toata viata. Dar oamenii astia pe care-i imbrobodeste cu statul paralel si-alte fantome propagandistice, in timp ce le scutura buzunarele, astia-i dau fiori.

Stie ca se joaca cu energii pe care nu le poate stapani, se harjoneste cu leii aparent adormiti chiar in cusca lor. Lui Dragnea ii e foarte frica de oameni, e terifiat de ei. Daca il pui sa faca ce-a facut ieri in fiecare zi, ajunge un alcoolic.

Chiar, decat inchisoare, mai bine sa-i dea canon judecatorii: sa vorbeasca de zece ori, pe scena, milioanelor de victime ale jafului patronat de el”, a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Lazaroiu a fost consilier prezidential in mandatul lui Traian Basescu si apoi ministru al Muncii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Idei de afaceri: un tanar din Bucuresti, retinut de politisti dupa ce a vandut cu 6.000 de lei doua autorizatii false de securitate la incendiu

Un tanar care pretindea ca este angajat ISU si vindea autorizatii false de securitate la…

6 minute ago

Premierul indian Narendra Modi, criticat ca retorica sa antimusulmana ar putea provoca un razboi civil pustiitor intre hindusi si islamisti

Premierul indian Narendra Modi a fost criticat recent pentru ca a invocat o retorica antimusulmana…

21 de minute ago

66 de migranti clandestini, salvati de marina franceza in Canalul Manecii

In total, 66 de migranti, printre care femei si copii, care incercau sa traverseze Canalul…

35 de minute ago

Un baiat de 16 ani a fost arestat in Polonia dupa ce a incercat sa dea foc unei sinagogi istorice cu un cocktail Molotov

Politia poloneza a anuntat miercuri seara ca a arestat un adolescent implicat in tentativa de…

50 de minute ago

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

16 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

16 ore ago