politica

Dan Voiculescu vrea sa-l ingroape pe Robert Negoita. L-a lansat pe celalalt Negoita in cursa pentru Primaria Sectorului 3

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) a anuntat, joi, candidatura la Primaria Sectorului 3 a lui Liviu Negoita. PUSL este fondat si controlat de Dan Voiculescu, patronul trustului de presa Intact din care face parte si Antena 3.

„Bucurestiul a fost si ramane una dintre principalele preocupari ale PUSL, iar pentru asta umanistii au lansat astazi candidatura la Primaria Sectorului 3 a originalului Negoita, mai precis Liviu Negoita”, a anuntat PUSL  intr-un comunicat de presa.

Liviu Negoita s-a afisat alaturi de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Au mai fost prezenti presedintele Forului de Conducere Colegiala al PUSL, Gratiela Gavrilescu, presedintele Consiliului National, Daniel Ionascu, vicepresedintele PUSL, Simona Man, deputatul Steluta Cataniciu, presedintele Organizatiei de Femei a PUSL, Gherghina Florea si presedintele Institutului de Studii Social Liberale al PUSL, Lavinia Sandru.

Liviu Negoita a avut doua mandate de primar al Sectorului 3, din 2004 pana in 2012, iar la finalul lunii iunie fostul primar s-a inscris in Partidul Umanist Social Liberal.

„Negoita a fost primarul care a desprins sectorul de trecut si a reusit in cele doua mandate sa faca din Sectorul 3 cel mai bine gospodarit din toata Capitala, reusind performanta sa reabiliteze cele mai multe blocuri, scoli si gradinite, sa repare strazi, sa creeze locuri de parcare de resedinta, iar fondurile alocate investitiilor le-a crescut de la an la an”, se mai arata in comunicat.

Liviu Negoita a pierdut alegerile in fata lui Robert Negoita, PSD-ul lansandu-l pe acesta tocmai pentru a crea confuzie in randul alegatorilor in varsta. Liviu Negoita vrea acum sa-si ia revansa apeland la aceeasi strategie.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ce spun liderii PSD si PNL despre „Cartelul din Carpati”. Ciolacu: „Nu am stiinta, o sa ma informez”

Liderii PSD si PNL au comentat cu mare reticenta investigatia "Cartelul din Carpati" realizata de…

55 de minute ago

Filipine solicita expulzarea diplomatilor chinezi pe masura ce conflictul din Marea Chinei de Sud se intensifica

Consilierul pentru securitate nationala din Filipine, Eduardo Ano, a cerut vineri expulzarea diplomatilor chinezi din…

4 ore ago

Zeci de protestatari pro-palestinieni arestati la Penn si MIT. In alte universitati, administratia a dat curs cererilor studentilor

Politia a demontat tabere si a arestat zeci de protestatari pro-palestinieni, vineri, la Institutul de…

4 ore ago

Rusia: Trei persoane au murit si sase au ajuns la spital dupa ce un autobuz a cazut in rau la Sankt Petersburg

Trei persoane au murit, iar alte sase au ajuns in stare grava la spital, vineri,…

4 ore ago

Cirstoiu anunta ca are de gand sa revina in politica: „Am fost invins acum, nu zice nimeni ca nu pot continua”

Catalin Cirstoiu a anuntat, intr-un interviu pentru Gandul, ca are de gand sa revina in…

3 ore ago