politica

Dancila, laudata de extremistii UKIP. PSD-istii au aplaudat, starnind stupefactie la Strasbourg: „Nu va ingrijoreaza ca aveti un guvern care nu lupta cu coruptia ci cu cei care se lupta cu coruptia?”

Premierul Dancila a fost laudata, marti, in Parlamentul European de catre unul dintre liderii UKIP, Steven Woolfe, partid de extrema dreapta care a militat pentru iesirea Marii Britanii din UE. Europarlamentarii PSD l-au aplaudat.

„Sunteti un prim-ministru care are sustinere populara si le tineti piept acelor oameni din aceasta sala care va atacaa. Dar dvs. aveti o raspundere pentru popor, nu pentru aceasta sleahta de aici, din aceasta sala”, a declarat Woolfe, fiind aplaudat apoi de europarlamentarii straini.

Absurdul situatie a fost sesizat de un eruoaprlamentar strain, Krzysztof Hetman. Acesta a tinut sa il intrebe pe Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD: „Am vazut ca grupul social-democratilor ii aplauda pe extremisti. Nu va ingrijoreaza ca aveti un guvern care nu lupta cu coruptia ci cu cei care se lupta cu coruptia?”.

Nica a reactionat violent, sustinand ca afirmatiile europarlamentarului faca parte dintr-o „campanie de fake-news”. „Acest lucru face parte dintr-o campanie de fake news. V-a spus cineva ca in ultimii cinci ani toti cei trimisi in instante au fost achitati? Vi s-a spus ca sunt peste 200 de achitari? Justitie pentru unul, inseamna Justitie pentru toata lumea”, a pretins Dan Nica.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

10 minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

46 de minute ago

Pieleanu iese cu un nou sondaj, l-a trantit pe Piedone pe locul 3. Acum o luna, Piedone era pe locul 1 cu 44%

Un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD sustine ca Gabriela Firea a trecut deja pe…

3 ore ago

Guvernul portughez anunta ca nu intentioneaza sa plateasca despagubiri fostelor colonii: „Am mentinut relatii excelente”

Lisabona nu intentioneaza sa plateasca despagubiri pentru sclavia si colonialismul transatlantic, a declarat sambata guvernul…

37 de minute ago

Ministerul britanic al Apararii: 450.000 de militari rusi au fost ucisi sau raniti. 3.000 de tancuri, 109 avioane si 23 de nave distruse

Potrivit UK Defence Journal, numarul soldatilor rusi ucisi sau raniti pe front in Ucraina, pana…

3 ore ago

Doi ursi, pusi pe fuga dupa ce au incercat sa atace un campion de karate, in Japonia

O pereche de ursi au ales persoana nepotrivita cu care sa se puna in Japonia,…

2 ore ago