politica

Dancila reactioneaza stupid in cazul crimelor din Caracal. Este pusa la punct: „Cine a golit puscariile? Romania, sub guvernarea PSD, a ajuns raiul infractorilor!”

Premierul Viorica Dancila intervine in cazul crimelor de la Caracal si anunta ca „cine a gresit va plati”. Dancila nu se poate abtine si incearca sa il faca pe presedintele Iohannis responsabil de modul in care a actionat STS.

„Crima din Caracal este o drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile. Ca mama, sunt alaturi de rudele aflate in suferinta si voi face tot ceea ce imi sta in putinta pentru a le sprijini.

Ca prim-ministru, solicit imperativ o ancheta completa si elucidarea de urgenta a acestui caz, motiv pentru care am dispus alocarea tuturor resurselor necesare din partea Politiei Romane si deplasarea de urgenta a Ministrului Afacerilor Interne la Caracal.

De asemenea, fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta de CSAT de marti, in special a responsabilitatii STS in acest caz.

Cine a gresit va plati.

Este un apel ferm catre toate institutiile implicate sa analizeze si sa impuna sanctiuni severe, dar si sa corecteze eventuale vulnerabilitati si vicii de procedura, pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai intample”, a scris Dancila pe Facebook.

Internautii au reactionat furiosi, fiind inregistrate sute de comentarii foarte critice la adresa PSD.

„Romania, sub guvernarea PSD, a ajuns raiul infractorilor! Sper sa aveti pe constiinta uciderea acestor fete, nenorocitilor! Florin Iordache, esti multumit?”, este unul dintre comentarii.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Teodosie, trimis in judecata de DNA. Alaturi de arhiepiscop va fi in sala de judecata si consilierul acestuia, Ilie Petre

Procurorii DNA Constanta au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.…

34 de minute ago

Rares Bogdan: „Candidatul nostru la Presedintie se numeste Nicolae Ciuca, generalul Nicolae Ciuca. Este obligat prin statutul partidului sa candideze”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat miecuri ca Nicolae Ciuca este candidatul partidului la presedintie,…

O oră ago

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

4 ore ago

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu…

3 ore ago

Vaslui: Doi angajati ai unei primarii au cazut intr-o fosa septica din fata primariei, posibil decedati

Primarul comunei Stefan cel Mare din Vaslui a sunat miercuri la 112 pentru a anunta…

2 ore ago

Steagul rus va fi interzis la Berlin pe 9 mai. Au fost anuntate mai multe manifestari pro-ruse in capitala germana

In acest an, autoritatile capitalei germane, Berlin, au interzis steagurile rusesti, uniformele militare, afisele cu…

4 ore ago