politica

Dancila: „Sa faceti echipe de femei si sa vorbiti cu oamenii. Cer suportul femeilor din Romania. Nu cedam puterea”

Viorica Dancila a facut din nou apel la calitatea de femeie pentru a le cere tuturor femeilor din Romania sa o sustina pentru functia de presedinte al Romaniei.

„Cer sprijinul tuturor femeilor din PSD. In Romania, 52% este procentul reprezentat de femei.. Cer suportul femeilor din Romania”, a declarat Dancila, vineri, la Scoala de vara a femeilor din PSD.

„Cred in fiecare roman. Multi imi spuneau ca poate este dovada de naivitate. Nu, este dovada de buna-credinta. Vom ridica orice obstacol din calea noastra, nu vom face niciun pas inapoi. Nu avem voie sa dezamagim, puterea nu se cedeaza, se castiga. Celor care cred ca pot santaja PSD, care vin cu sfaturi care cred ei ca sunt bune pentru PSD, ii sfatuiesc sa se uite in propria ograda. Stim ce avem de facut. Ne vom duce la fiecare cetatean, daca am avut un scor slab este pentru ca am neglijat acest dialog cu oamenii. Preocupati de atatea proiecte am uitat sa pastram dialogul cu oamenii”, a mai spus Dancila.

Candidatul PSD le-a cerut pesedistelor sa faca „echipe de femei” care sa vorbeasca cu femeile.

„Sa faceti echipe de femei si sa vorbiti cu oamenii, sa vorbiti cu femeile. Este pentru prima data cand putem avea presedinte o femeie”, a mai declarat Dancila.

„Am declarat razboi infractionalitatii. Am vorbit cu Nadia Comaneci, am vorbit cu micuta Picasso, vom reusi sa stopam aceste lucruri care zguduie societatea romaneasca”, a mai spus Dancila, referindu-se la cazul Caracal.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

8 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

14 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

14 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

12 ore ago