life

De ce a disparut Dana Grecu de la Antena 3: ”Trebuie sa rezolv un lucru important, cel mai important pe care il are cineva de rezolvat in viata”

Dana Chera (fosta Grecu) a devenit mama pentru a treia oara. Ea a nascut, la varsta de 40 de ani, o fetita, anunta posturile de stiri.

Chera nu a mai aparut la Antena 3 de aproximativ trei luni. In 28 aprilie, ea si-a anuntat retragerea din spatiul public: ”trebuie sa rezolv un lucru important, cel mai important pe care il are cineva de rezolvat in viata”.

„Sa stii ca imi este foarte greu sa vorbesc despre asta, nu pentru ca nu ar fi adevarat ce spui tu si ce vezi tu, ci pentru ca am asa o strangere de inima ca este o varsta si ma rog la Dumnezeu sa pot sa duc sarcina la capat. Sa dea Dumnezeu sa fie bine tuturor oamenilor care au asteptari in sensul asta” , spunea atunci Dana Chera in emisiunea ei de la Antena 3.

Dana Chera mai are inca doi copii dintr-o casnicie anterioara.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

4 ore ago

Strategii disperate, cum il promoveaza Antena 3 pe Piedone: „Ne trebuie un om gospodar fara scoala. Din ’90, pana acum au fost numai cu scoala”

Antena 3 a prezentat un "sondaj" realizat pe strada in Bucuresti din care a selectat…

44 de minute ago

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

O oră ago

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

2 ore ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

2 ore ago