Categories: politica

Deputat PSD catre un roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”

Deputatul PSD Claudiu Manda, propus anul trecut de Victor Ponta ca ministru al Bugetului, l-a injurat extrem de urat pe un roman plecat la munca in strainatate pentru ca a spus despre pesedisti ca sunt „hoti”.

Incidentul s-a produs miercurea trecuta, cand deputatul Manda a postat pe contul sau un link catre o stire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, scrie petreanu.ro.

In subsolul postarii, comentatorii au felicitat sau, dupa caz, au comentat negativ informatia, dupa gust si chef. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un roman plecat la munca in Marea Britanie, dialogul a escaladat intr-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a facut pe pesedisti “nenorociti” si “hoti” si l-a gratulat pe Manda cu apelativul “penalule!” (posibila referire la o ancheta Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a facut “prost” si “frustrat” pe interlocutor si l-a felicitat ca a plecat din Romania.

Incidentul a continuat in mod surprinzator cand Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a injurat direct:

Claudiu Manda confirma incidentul si spune ca n-a vrut sa-si injure interlocutorul in public, de aceea l-a contactat pe mesageria privata special pentru asta.

Sorin Iovu e plecat de 5 ani in Marea Britanie, unde lucreaza ca sofer de camion.

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar presedintele Traian Basescu a respins propunerea, motivand ca “cea mai complexa experienta a domnului Iulian Claudiu Manda este legata de functia de director la Casa studentilor din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte intr-o zi de sambata.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

53 de minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

2 ore ago

ISW: Este putin probabil ca Rusia sa obtina castiguri semnificative pe termen scurt in apropiere de Avdiivka, in ciuda retragerii limitate a Ucrainei

Este putin probabil ca fortele rusesti sa realizeze o "patrundere semnificativa din punct de vedere…

7 minute ago

Serviciu secret din Ucraina: Telegram a blocat o serie de roboti oficiali, inclusiv chatboturilor serviciilor secrete ucrainene

Directia Principala de Informatii a Ministerului Apararii din Ucraina a declarat ca platforma Telegram a…

4 minute ago