politica

Deputat PSD dat afara dintr-o emisiune la Realitatea. Moderatoare: „Vorbiti la veceul din curte”

Deputatul PSD Nicuosr Halici s-a certat violent, vineri seara, cu realizatoarea Alexandru Pacuraru de la Realitatea Plus. Pacuraru l-a trimis pe Halici sa vorbeasca „la veceul din curte, ceea ce-i spune statul paralel”.

Cearta a pornit din momentul in care Pacuraru a spus ca pesedistii fura si nu au demnitate.

„Ce nu imi place la acesti PSD-isti este ca, atunci cand n-au ce sa raspunda, incep si bat campii. (…) Cand nu le convine si nu stiu ce sa raspunda, vin si spun ca eu sunt platita. Dar eu in fiecare seara vin aici, plec de langa familia mea, de langa copii, pentru ca imi pasa, imi pasa de romani, de patria mea. (…) Desi sa stiti ca imi pun mereu intrebarea care este locul meu aici, cu atat de putini politicieni demni, patrioti”, a spus moderatoarea de la Realitatea PLUS.

„Dumneavoastra sunteti cea care nu aveti demnitate, ca ati furat din banii romanilor. Unde sunt cele 127 de milioane de lei pe care le datorati romanilor? (referire la datoriile firmei care a patronat postul Realitatea-TV – n.red). Ar trebui sa va fie rusine cand iesiti si spuneti ca va pasa de romani, cand aveti datorie catre stat 127 de milioane(…) Eu inteleg ca acum va plateste Orban bani grei, dar chiar asa, sa nu ne dati voi sa vorbim”, a reactionat Halici, citat de g4media.ro.

„Eu inteleg ca sunteti platita de Orban, dar permiteti-ne si noua sa vorbim”, a continuat Halici.

„Cand se inflameaza PSD-istii spun ca eu sunt platita (…) Dvs. vorbiti de sub umbrela lui Vasile Dancu, care a nenorocit aceasta tara. Nu mai furati din bani publici!”, i-a raspuns  moderatoarea.

„Sa va fie rusine de acuzatiile pe care le faceti. (…) Cele 350 de milioane pe care le-ati primit de la Gvernul Orban, ce sunt doamna? Cat incasati din acesti bani platiti de Orban? Eu am demnitate. Si eu plec de langa familia mea si muncesc, si nu fac parte din grupurile din care sunteti voi parte”, a mai sustinut Halici.

„Ce va spune statul paralel vorbiti la veceul din curte”, i-a replicat moderatorea lui Halici.

Halivi a fost scos din emisiune dupa pauza de publicitate.

Halici este deputat PSD de Vrancea, fiind promovat pe liste de Marian Oprisan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

12 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

12 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

12 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

12 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

12 ore ago