politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu, avalansa de injuraturi la adresa romanilor din Diaspora: „Criminalilor, ati adus moartea in tara. Ordinarilor, netrebnicilor!”

Deputatul PSD Catalin Radulescu a postat un mesaj extrem de jignitor la adresa milioanelor de romani din Diaspora, acuzandu-i pe acestia ca vin sa „imbolnaveasca 14-15 milioane de romani care traiesc aici in aceasta tara”.

Iata mesajul agramat al lui „Mitraliera”, asa cum l-a postat pe Facebook:

I’ m back ! Cat de criminali puteti fii , diasporezilor Iohanisti si votanti ai dreptei , ca sa ne spuneti ani de zile “ ciuma rosie” si “ m..e Psd “ , si acum sa fugiti din zonele carantinate , ca sa veniti sa imbolnaviti 14-15 milioane de romani care traiesc aici in aceasta tara . Ati adus cu voi virusul coronavirus , nu cadouri pentru copiii si familiile voastre , carora le dadeati telefoane sa voteze cu Iohanis , Usr si Pnl , impotriva “ ciumei rosii “ ; nu v-ati gandit niciun moment “manipulatilor “ca aduceti moartea in tara din care ati plecat , mintind ca veniti din alte zone din Italia sau din alte tari , voi care veneati la mitinguri si tipati cat de tare va pasa de tara asta !

Sunt romani plecati din aceasta tara de care suntem mandrii , care sunt responsabili si isi protejeaza familiile din tara si prietenii , dar nu voi 20 % din cei plecati , care de fiecare data cand veniti de-abia mai stiti sa vorbiti romaneste , intrati cu ochelari de soare ,pe ochi prin restaurante si spuneti “ come si dice a mamaliga “ ( pe care o mancati inainte sa deveniti mari smecheri europeni) si apoi mergeati si faceati hore la sectiile de votare ! Acum luati din plin , ca , surpriza ,la putere sunt tocmai cei pe care i-ati votat voi , si acum va repudiaza ca ati venit sa imbolnaviti toti romanii ! Sau cum spuneau cativa olteni” smecheri “ ce ati facut Bobita ?

O sa va urasca toti romanii , ordinarilor , pentru ca nu pretuiti nimic in tara de unde ati plecat , voi pretuiti mitingurile si pe Iohanis , nu romanii pe care o sa ii infectati si omorati pentru ca ati fugit din zonele carantinate, unde trebuia sa stati !

Stiu ca sunteti linistiti ,pentru ca in partidul nostru, nu mai are cine sa va combata , unii sunt ocupati cu “ prostii din partid “ , altii cu cei care s-au opus abuzurilor procurorilor si care , au fost condamnati “ la comanda “ nevinovati si care ar trebui sa dispara , iar altele sa isi faca imagine pe la emisiuni tv ca vor sa candideze pe la primarii , dar va spun ceva , tara fierbe , partidul fierbe , si la un moment dat si voi si cei care faceati mitinguri la comanda , si cei care v-au sustinut , vor plati pentru fiecare roman mort !

Toti veti plati , romanii din tara “ ciuma rosie “ nu vor uita , ca , stiind la ce ii expuneti , ati venit sa ne omorati bunicii , parintii , copii !

Cine sunteti voi 1 milion de romani ,care vreti sa votati 3 zile , iar 14-15 milioane de romani care stau in tara sa voteze o zi , cine va legitimeaza pe voi ,care nu platiti taxe si asigurari in Romania ,sa hotarati in defavoarea celor care muncesc in aceasta tara , care isi platesc impozitele pe salarii , pe proprietati si care au ales sa ramana aici si sa isi protejeze , traditiile , religia , jocurile si portul popular , mancarea romaneasca si familia traditionala , si acum fugiti din zonele carantinate si vreti sa imbolnaviti un popor , o tara , netrebnicilor ?

Credeti , ca daca ati fost manipulati de niste securisti pensionati , o sa fiti iubiti de romani ? Niciodata . Cati ati fost la mitinguri ? 10.000-100.000 ? Ce putini sunteti ! Romanii nu vor uita niciodata , daca din cauza voastra vor muri batranii nostrii ,parintii nostrii , copii nostrii ! Criminalilor !

Dep Dr Catalin Radulescu , sau cum va placea voua si securistilor “ de peste tot “ “ deputatul mitraliera “

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

59 de minute ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

O oră ago

Chiar si Piedone s-a suparat pe Pieleanu: „Sunt disperati, vor sa ma convinga ca doar Firea poate sa-l bata pe Nicusor Dan”

Reactie dura a lui Cristian Popescu Piedone dupa ce Avangarde, institut patronat de Marius Pieleanu,…

37 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

2 ore ago

Armata Ucrainei dezminte stirile privind retragerea tancurilor Abrams de pe front: „Tancurile fac o treaba excelenta pe campul de lupta”

Brigada 47 Mecanizata a Ucrainei a respins la 27 aprilie o stire a Associated Press…

35 de minute ago

Cum si-au lansat campania extremistii de la AfD, s-au confruntat cu proteste: „Femeile adevarate urasc AfD”

Partidul german de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) si-a lansat campania electorala pentru alegerile…

32 de minute ago