politica

Deputatul PSD Plesoianu anunta ca stinge lumina. Pregateste pe intuneric un nou partid politic

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, una dintre cele mai exotice figuri din Parlament, tine sa isi anunte admiratorii ca nu mai sufla o vorba timp de o luna, dupa care va „aprinde lumina”, sugerand ca va lansa un nou proiect politic.

„Pana in data de 24 Ianuarie, imi voi impune o iesire din cuvinte. Pe 24 Ianuarie, voi reveni, aici sau altfel, si voi aprinde lumina deasupra mugurilor unui drum. Un drum al celor care inteleg ca… drumul va fi propria lor creatie, iar nu doar o noua carare batuta cu numele schimbat…”, anunta Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu a incercat sa candideze la alegerile prezidentiale, insa nu a reusit sa stranga numaurl necesar de semnaturi. Ulterior, el a intrat in conflict cu prietenii lui de la Antena 3, Mihai Gadea si Mircea Badea, care nu au dorit sa il mai cheme in emisiuni pentru a nu afecta procentele candadidatului PSD, Viorica Dancila.

„Cand am constatat cu maxima stupoare cum oameni pe care ii consideram sufleteste apropiati se fac brusc ca nu exist si chiar ca nu am existat niciodata, cand am observat cum, din senin, se instituie o blocada media EXACT unde nu m-as fi gandit niciodata ca e cu putinta, NU m-am intrebat daca mai are rost sa continui, desi e foarte trist ca asa ceva a fost posibil si ca asa ceva a fost acceptat!”, scria Plesoianu in septembrie.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

11 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

11 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

14 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

11 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

11 ore ago