news

„Dovada de inalt profesionalism”. Carmen Dan ii cere presedintelui sa il faca general pe batausul in alb

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a transmis presedintelui Klaus Iohannis o propunere de inaintare in grad a colonelului Dumitru Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, supranumit ”dirijorul in alb”.

Astfel, ministrul Dan a propus avansarea colonelului Paraschiv la gradul de general de brigada cu o stea, deoarece a dat dovada de ”un inalt profesionalism, responsabilitate si devotament in exercitarea atributiilor de serviciu”.

Intr-un comunicat de presa, Administratia Prezidentiala mai precizeaza faptul ca ministrul Carmen Dan isi asuma responsabilitatea privind integritatea morala si profesionala a ofiterului propus.

”In data de 15 octombrie, ministrul Afacerilor Interne a transmis presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigada cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Catalin-Razvan.

Ministrul Afacerilor Interne isi fundamenteaza propunerea pe faptul ca ofiterul a dat dovada de un inalt profesionalism, responsabilitate si devotament in exercitarea atributiilor de serviciu.

Totodata, ministrul Afacerilor Interne a transmis ca au fost efectuate verificarile necesare, de securitate si de legalitate, si isi asuma responsabilitatea privind integritatea morala si profesionala a ofiterului propus”, se arata in comunicat.

Colonelul Catalin Paraschiv este comandantul Brigazii Speciale de Interventie ″Vlad Tepes″⁣. El i-a coordonat pe jandarmii care au actionat cu violenta pe 10 august 2018 in Piata Victoriei si pe strazile adiacente.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

13 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

13 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

13 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

13 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

13 ore ago