politica

Dragnea, atac disperat impotriva lui Iohannis la mitingul PSD: „Am auzit pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica, a inceput sa faca galagie”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac violent la adresa lui Klaus Iohannis, in timpul mitingului PSD de la Targoviste.

„Am auzit pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica, a inceput sa faca galagie. Credeti ca are Iohannis ceva de spus, ca are vreun proiect de tara, vreun gand bun pentru Romania? Nu are, oameni buni. Face galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice de motoarele de crestere a industriei si agriculturii, de cresterea pensiilor si a salariilor. Este zornaitul banilor in buzunarele romanilor.

De ce credeti ca face acest zgomot? Pentru ca oamenii sa nu vada ca Romania creste”, a declarat Dragnea la mitingul din Targoviste.

„Iohannis a promovat ura intre romani, razboiul inre romani, pentru ca nu isi poate iubi tara. Noi credem in alegeri, Iohannis crede in servicii. Noi credem in vot, Iohannis crede in procurori. Tot timpul PSD-ul da, Iohannis si ai lui ia”, a mai spus Dragnea.

Mii de oameni au fost adusi, duminica, in Targoviste. Un barbat a declarat ca a venit pentru ca „presedintele tarii a marit preturile”.

„Noi am venit aici sa sustinem tara asta, ca s-a scumpit prea mult. Am venit ca s-au scumpit preturile. Iei un kilogram de cartofi cu 35 de mii? Pai asa? Vina este a lu’ domnu’ presedinte, ca el conduce tara. Liviu Dragnea a marit si salarii a facut si de toate”, a declarat unul dintre manifestanti.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

5 ore ago

Lansarea lui Firea, stricata de protestatarul „Ceausescu”: „Domnul Ciolacu, va este rusine ca sunteti moldovean?”. Grup de aplaudaci adus din Voluntari – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si-a inregistrat duminica oficial candidatura la Biroul Electoral…

O oră ago

Ciolacu sustine acum ca este „moldovean”, la doua zile dupa ce s-a declarat „jignit” daca e facut moldovean

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut duminica, la un eveniment electoral, ca este "moldovean", in…

O oră ago