politica

Dragnea: „Daca eram presedintele PSD-ului il suspendam pe Iohannis, taiam raul de la radacina”

Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, ca el l-ar fi suspendat in aceasta perioada pe Klaus Iohannis din functia de presedinte daca ar fi condus PSD in continuare.

„Daca eram presedintele PSD-ul suspendam presedintele. Taiam raul de la radacina. Era singura solutie, nu exista alta solutie. Si pentru asta au intrat in guvern, ca sa nu mai fie pusi la zid cu intrebari ‘de ce nu-l suspenda pe Iohannis'”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus.

Dragnea a mentionat ca a dorit sa-l suspende pe Iohannis in decembrie 2016, insa Tariceanu s-a impotrivit.

„Tariceanu nu a vrut sa-l suspendam. Nu pot sa stiu motivele reale, Eu am vrut sa-l suspendam pe Iohannis inainte de a se forma guvernul, cu refuzul lui Sevil, intarzierea numirii”, a spus Dragnea.

AUR a declansat recent o operatiune de strangere de semnaturi pentru suspendarea presedintelui tarii.

„In ciuda faptului ca presedintele, din pacate, controleaza o parte a sistemului, vom merge pana la capat si speram ca celelalte partide parlamentare nu se vor lasa intimidate si vor achiesa la acest demers, pentru ca postul de la Palatul Cotroceni sa devina cat mai repede vacant. Invitam toate formatiunile atat politice, cat si civice, sa ni se alature acestui demers”, a declarat George Simion pe 1 noiembrie.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Un fals guru indian, acuzat ca ar fi inselat mii de oameni cu „leacuri” capabile sa vindece cancerul si COVID

Autoritatile indiene l-au acuzat pe un fals guru, pe nume Baba Ramdev, de conduita penala…

13 minute ago

Presedintele libertarian Javier Milei face minuni in Argentina: inflatia in aceasta tara a scazut de la 300% la doar 11% in doar cateva luni

Argentina a fost, de-a lungul timpului, o tara cu guverne falimentare, colapsuri economice si incapacitate…

43 de minute ago

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit cu premierul armean Nikol Pasinian, dupa luni de tensiuni intre cele doua parti

Presedintele rus Vladimir Putin a avut miercuri o intrevedere cu premierul armean Nikol Pasinian, a…

58 de minute ago

Presedintele Klaus Iohannis, la decernarea premiilor Distinguished International Leadership: „SUA nu au un aliat mai bun decat Romania”

Presedintele Klaus Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul…

O oră ago