Categories: politica

Dragnea il plesneste pe vicepremierului Stanescu. Baronul de Olt s-a grabit, strica strategia PSD de demitere a lui Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat nervos, luni, cand a fost intrebat despre declaratiile lui Paul Stanescu privind intentiile PSD in legatura cu Laura Codruta Kovesi.

Stanescu a declarat ca CEX al PSD va discuta despre ce pozitie va adopta partidul in legatura cu sefa DNA.

„N-am discutat asta si n-am fost atent la ce a spus domnul Paul Stanescu”, a comentat taios Dragnea.

Iata ce a declarat Stanescu:

„Ce am vazut aseara la televizor, eu cred ca nu mai poate sa ramana doamna Kovesi la conducerea DNA. Nu ma pricep juridic, cred ca ar trebui sa-si dea dumneaei demisia, in primul rand. Pana atunci, si partidul va lua o decizie politica in acest sens si o pozitie oficiala despre ce s-a derulat aseara si vom veni o decizie a partidului. (…) Probabil ca in BPN se va schita discutia pentru CEX-ul de miercuri si incet vom lua o decizie in ceea ce priveste pozitia PSD in aceasta chestiune foarte grava”, a declarat Paul Stanescu in fata sediului PSD.

Antena 3 a difuzat duminica seara inregistrari furnizate de Vlad Cosma din care rezulta ca i s-ar fi cerut sa planteze probe pentru un dosar vizandu-i pe Sebastian Ghita si Victor Ponta.

De asemenea, in emisiune a fost si procurorul Mihaiela Iorga a relatat ca ca sefa DNA Laura Codruta Kovesik a chemat-o si a intrebat-o daca nu poate urgenta dosarul unui fost ministru al carui nume era vehiculat pentru postul de premier, argumentul lui Kovesi fiind ca acesta o va numi ministru al Justitiei pe Dana Girbovan, sefa UNJR, ceea ce nu ar fi bine pentru DNA. De asemenea, Iorga a vorbit si despre imixtiuni ale lui Kovesi in dosare.

Ulterior, fostul deputat Sebastian Ghita a reluat afirmatiile conform carora a avut o relatie apropiata cu Laura Codruta Kovesi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

6 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

6 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

10 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

6 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

6 ore ago