politica

Drula, anunt pentru 2023: „Da, se poate si altfel! Romania trebuie sa devina o tara mai buna pentru toti cetatenii ei, nu doar pentru unii privilegiati”

Presedintele USR, Catalin Drula, considera ca anul 2022 a fost unul dificil, dar exista speranta pentru viitor pentru ca Romania are resurse de mai bine.

„Astazi se incheie un an dificil. In 2022 ne-am confruntat cu multe griji: de la declansarea razboiului din Ucraina la scumpiri in lant, facturi mari si rate care au ajuns duble la credite. A fost un an greu, dar exista speranta pentru viitor.

In 2023, eu si USR vom lupta sa readucem romanilor increderea ca politica poate fi o forta a binelui. Pentru ca Romania sa devina o tara mai buna pentru toti cetatenii ei, nu doar pentru unii privilegiati, trebuie ca politica si administratia sa reprezinte o sursa de incredere. Atunci cand politica e facuta cu pricepere, onestitate si tenacitate, schimbarea in bine se intampla. Sta marturie cel mai mare program de reforme si investitii din ultimii 30 de ani, PNRR-ul facut de USR”, a scris Drula, duminica, pe Facebook.

El a facut apel la cetateni sa se mobilizeze pentru ca lucrurile sa mearga mai bine in Romania.

„Romania are resurse de mai bine. E timpul sa ne scuturam si sa spunem: da, se poate si altfel! Exista speranta pentru viitor, dar trebuie sa ne mobilizam, fiecare dintre noi”, a adaugat liderul USR.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Argentina, paralizata de o greva generala de 24 de ore, declansata ca protest fata de masurile de austeritate ale presedintelui Milei

Cele mai mari sindicate argentiniene au lansat una dintre cele mai aprige provocari la adresa…

28 de minute ago

Primii pilotii ucraineni care au terminat antrenamentul pentru F-16 se intorc acasa. In curand vor veni si avioanele

Purtatorul de cuvant al Fortelor Aeriene Ucrainene a anuntat ca unii dintre pilotii ucraineni au…

36 de minute ago

Politicienii germani iau in calcul restabilirea serviciului militar obligatoriu: „Ar trebui sa revenim la asta”

In Germania ia amploare o discutie cu privire la posibila reluare a recrutarii tinerilor in…

58 de minute ago

Covrigaria nu iubeste cofetaria: Marcel Ciolacu trimite inspectorii ANAF sa controleze prajiturile din cofetarii, pentru a vedea daca sunt taxate conform legii

Potrivit unor surse din ANAF, citate de Antena 3-CNN, inspectorii fiscului vor merge in control…

O oră ago