Categories: politica

„E dorinta mea de cand eram mic”: Dragnea viseaza sa conduca ancheta prezidentialelor din 2009

Comisia de ancheta parlamnetara privind rezultatul alegerilor prezidentiale din 2009 a fost aprobata astazi de Birourile reunite ale celor doua Camere. Reprezentantii grupurilor PNL, USR si PMP au votat impotriva.

Hotararea urmeaza sa fie votata, miercuri 26 aprilie, si de plenul reunit al celor doua Camere. Intrebat daca va fi presedintele acestei Comisii, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns ironic: „E dorinta mea de cand eram mic”.

Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis, joi, sa trimita plenului reunit un proiect de hotarare prin care sa fie infiintata o comisie de ancheta care sa cerceteze daca persoane sau institutii s-au implicat ilegal in organizarea si stabilirea rezultatului alegerilor prezidentiale din 2009, scrie News.ro.

Anuntul oficial a fost facut de catre presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Decizia a fost luata cu voturile membrilor Birourilor Permanente apartinand coalitiei guvernamentale, insa opozitia a avut obiectii. ”Au fost obiectii ale colegilor de la PNL, USR si PMP care s-au opus proiectului de hotarare spunand ca au amendamente la proiect sau ca Parlamentului nu ar avea dreptul sa ancheteze acest lucru”, a declarat Dragnea.

El a precizat ca opozitia are timp sa depuna amendamente la proiectul de hotarare pana miercuri, cand plenul reunit va lua decizia finala privind comisia de ancheta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

11 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

11 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

14 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

11 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

11 ore ago