Categories: politica

Eugen Tomac dezvaluie ce spaga i-a oferit PSD unui deputat PMP pentru a vota motiunea: „Voi prezenta dovezile pentru aceasta mizerie la Parchet”

Partidul Miscarea Populara va depune o plangere penala pentru trafic de influenta si primirea de foloase necuvenite pe numele deputatului Octavian Goga, care a demisionat duminica din PMP si s-a inscris in PSD, a declarat pentru Agerpres presedintele executiv al formatiunii, Eugen Tomac.

Tomac a sustinut ca PSD i-ar fi oferit lui Octavian Goga „un loc de munca bine platit pentru sotia acestuia”.

„Exista mai multe elemente pe care domnia sa mi le-a marturisit si mie, si altor colegi din cadrul PMP. Toate aceste elemente pe care domnia sa ni le-a spus, ca sa-si justifice plecarea, constitue elemente extrem de grave care intra la foloase necuvenite. Din aceste ratiuni am luat hotararea sa depunem o plangere penala. Este inadmisibil ca un parlamentar sa plece dintr-un partid in altul, tocmai pentru ca se folosesc asemenea practici ticaloase.

E vorba despre pozitia unui partid. Domnia sa a intrat in Parlament prin redistribuire, ar trebui sa aiba o minima decenta fata de ce a putut sa-i ofere PMP.

Daca PSD i-a promis lucrurile pe care ni le-a spus si noua, este grav. (…) Motivatia a fost ca i s-a promis sotiei domniei sale un loc de munca bine platit intr-o companie de stat. Este o chestiune care nu mai are nimic cu politica. Este o forma de trafic de influenta si primire de foloase necuvenite”, a detaliat Eugen Tomac, aratand ca exista si alte elemente care vor fi trecute in plangerea penala.

Tomac a mai spus ca va prezenta dovezi la Parchet.

Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a informat duminica Biroul Permanent ca a demisionat din PMP si va activa in Grupul parlamentar al PSD. Goga si-a anuntat demisia incepand cu data de 18 iunie.

Secretarul Camerei, Ioana Bran, a precizat ca cererea de demisie va fi citita luni in plenul Camerei Deputatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

6 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

12 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

12 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

10 ore ago