Categories: politica

Felix Tataru dezvaluie cati bani a incasat de la PNL in campania electorala: „Am vrut sa ma retrag de doua ori”

Presedintele GMP Group, Felix Tataru, dezvaluie ca a dorit sa se retraga din campania electorala a PNL dupa aparitia clipului electoral in care Alina Gorghiu ii cere unui copil sa0i deschida usa ca sa nu-i fure Dragnea sendvisul. El a spus si cati bani a incasat de la liberali.

„Nu am inteles acest clip. Am avut doua momente in aceasta campanie in care am vrut sa ma retrag, unul a fost imediat dupa aparitia acestui clip pe Facebook. Despre celalalt prefer sa nu vorbesc. Am avut de ales intre a-mi salva reputatia si a ramane alaturi de clientul meu cand era in dificultate si nu-mi pare rau ca am continuat.

Clipul a fost realizat de agentia care s-a ocupat de imaginea Alinei Gorghiu. In campanie au fost mai multe agentii implicate. Din cauza rezultatului slab, nu iese nimeni sa spuna ca a lucrat si el in campania PNL. Peste jumatate din tot ce s-a facut nu ne apartine pentru ca e si firesc sa fie asa. Au fost multe campanii la nivel de judete pentru ca acolo sunt lideri locali, in special in Transilvania, care au o popularitate locala mai mare decat unii lideri nationali. E firesc ca ei sa realizeze comunicare locala. De exemplu, Emil Boc a avut campania lui. A preluat si mesajul national, dar a adaugat si o importanta componenta locala”, a declarat Felix Tataru pentru ziare.com.

Tataru a dezvaluit si suma incasata de la liberali pentru serviciile agentiei sale.

„Au speculat multi ca m-am imbogatit. Factura de campanie a fost de 327.000 de euro. Aceasta contine toate costurile de productie audio, video, productie digitala si productie pentru retele sociale, plus comisionul agentiei. A fost unul dintre cele mai mici bugete pe care le-am avut in campaniile electorale”, a spus Tataru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

24 de minute ago