politica

Firea anunta in premiera ca ar putea candida la Presedintie. Dragnea si Codrin Stefanescu au convins-o

Gabriela Firea a sugerat, vineri, ca ar putea candida la Presedintie. Declaratia a fost facuta in contextul unui nou razboi declansat impotriva lui Liviu Dragnea.

Firea l-a acuzat pe Dragnea ca l-a pus pe Codrin Stefanescu sa ii racoleze de consilierii generali ai PSD, sa ii convinga sa nu mai voteze proiectele primarului general.

In acest context, ea a sugerat ca este posibil sa candideze la Presedintie. „Un primar poate supravietui foarte bine si cu un Consiliu ostil. Avem exemple in istoria recenta cand unul dintre predecesorii mei a fost intr-atat de afectat de ostilitatea consilierilor incat a devenit Presedintele Romaniei”, a declarat raspicat Firea la Antena 3.

Pana acum, Firea a negat vehement ca ar intentiona sa candideze la Presedintia Romaniei. Cu toate acestea, ea este cel mai bine cotat lider al PSD in sondajele de opinie.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

2 ore ago

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

3 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

O oră ago