news

Firea se spala pe maini de cea mai importanta promisiune: „Revolutia in trafic a promis-o in primul rand domnul Dragnea”

Gabriela Firea a declarat, luni seara, la Digi 24, ca celebra promisiune din campania electorala privind „revolutia in trafic” ii apartine de fapt lui Liviu Dragnea.

„Revolutia in trafic a promis-o in primul rand domnul Dragnea, si apoi Gabriela Firea. Programul pentru Bucuresti a fost realizat de specialistii partidului, am mers la dl Dragnea l-am validat in Biroul permanent, iar acum eu sunt pusa in situatia ca singura sa fiu blocata. Domnul Dragnea a spus ca este de acord ca i Bucuresti sa se rezolve traficul sufocant, insa a blocat programul pentru centura ocolitoare. Nicio secunda nu s-a pus problema ca nu se poate transfera centura de la Guvern la Primarie”, a declarat Firea la Digi24.

„Am avut discutii cu mai multe persoane de la Guvern care mi-au spus de fiecare data ca trebuie sa iau masuri pentru ca Dragnea zicea in sedinte ca trebuie sa se rezolve problema traficului infernal din Bucuresti. I-am spus ca am echipe profesioniste, m-am angajat ca voi fi zilnic pe santier, pentru ca este primordial pentru Bucuresti. La fiecare discutie plecam bucuroasa, simteam ca prind aripi, simteam ca ne indreptam spre un succes. Pe urma mergeam la minister si se mai gasea un motiv, ca se pierd fonduri europene. Vorbesc de o atitudine generala, nu s-a depus nicio cerere de finantare, deci nu aveau ce fonduri sa se piarda. A urmat gogorita ca nu putem detine proprietati pe raza unei alte unitati, o alta minciuna. Ajung la concluzia ca dl Dragnea isi incalca cuvantul dat bucurestenilor ca vom face revolutie in trafic”, a mai spus Firea.

Ce spunea Firea in campania electorala:

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Un turist turc, impuscat mortal la Ierusalim dupa ce a injunghiat un politist israelian

Un ofiter de politie a fost ranit moderat intr-un atac cu arma alba in Orasul…

44 de minute ago

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

2 ore ago

O noua tragedie stupida in Romania. O fetita de 4 ani si bunica ei au murit dupa ce ar fi consumat peste stricat

O fetita de 4 ani si bunica ei au murit, luni, in Calarasi dupa ce…

19 minute ago

21 de ani de puscarie pentru spionaj in favoarea Rusiei. Un fost angajat al NSA si-a aflat pedeapsa

Un specialist in domeniul cibernetic care a lucrat pentru scurt timp la agentia ultrasecreta americana…

2 ore ago