politica

Fratie PSD-AUR sub supravegherea lui Dincu si Coldea. Tarziu, Dincu si Coldea au fost fotografiati impreuna la o carciuma de lux din Bucuresti

Publicatia Gandul a publicat, sambata, fotografii cu parlamentari de varf ai PSD si AUR la o intalnire cu fostul numar 2 din SRI, Florian Coldea.

Parlamentarii PSD Vasile Dincu si Radu Popa s-au intalnit cu Claudiu Tarziu, senator AUR, in prezenta generalului Florian Coldea, fost director adjunct al SRI.

Gandul, care publica imagini de la intalnire, scrie ca Radu Popa este finul lui Vasile Dincu.

La aceeasi intalnire ar fi participat si fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea.

Pe pagina sa de Facebook, senatorul AUR Claudiu Tarziu a sustinut ca a fost la Targul de Carte.

„Azi m-am rasfatat vreo doua ceasuri la tirgul de carte. E minunat sa intilnesti oameni pe care ii pretuiesti si indragesti, intr-un loc doldora de carti – adica de alte posibile intilniri frumoase. Si de data asta am gasit destule titluri care m-au tras de mineca. Asa ca programul meu de lectura a primit un supliment neprevazut. Bucurie! Cartile citite sint vieti traite in plus”, a sustinut Tarziu.

Ulterior, la Romania TV, Tarziu a sustinut ca ”m-am intalnit in apropierea restaurantului intamplator cu domnii Dincu si Popa”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

14 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

14 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

14 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

14 ore ago