politica

Garcea va avea emisiune la televiziunea clanului Pandele-Firea. Va fi platit din bani publici pentru a face „educatie”

Mugur Mihaescu va modera o emisiune la Metropola TV, post controlat de primarul din Voluntari, Florentin Costel Pandele. Metropola TV a fost infiintat de Consilul Local Voluntari, functionarea sa fiind asigurata cu bani din bugetul localitatii.

Conform Pagina de Media, noua productie a lui Mihaescu se numeste „Meriti” si va debuta din 10 mai. Emisiunea este un late night show, in care invitatii isi vor spune povestea lor.

„Este o emisiune care are o deviza clara, educatia. De asemenea este o emisiune care isi propune sa identifice de ce s-a deprofesionalizat Romania si cum sa face sa o profesionalizam din nou.

‘Meriti’ este locul in care vom incerca sa scoatem in evidenta povesti de viata ale oamenilor potriviti ajunsi in locurile potrivite. Spunem povesti ale oamenilor care exceleaza in meseriile lor si incercam sa-i extragem din ‘Marea Masa Muta’. Imi propun sa fiu vocea acestor oameni!”, a declarat Mugur Mihaescu.

Citeste si: Garcea, un nou derapaj. Ii denumeste „melci” pe romani pentru ca nu ies in strada: „Stau ca melcii in casa, de ce sa lupt eu pentru ei?”

Mihaescu a fost numit in 2017 consilier personal al Gabrielei Firea. „Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, isi completeaza echipa cu un nou consilier personal, care va avea ca principala responsabilitate relatia dintre municipalitate, prin toate institutiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucurestiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curatenie, ordine publica etc.”, anunta atunci Primaria Capitalei.

In ultimul an, Mugur Mihaescu s-a remarcat prin raspandirea de teorii conspirationiste si negationiste in legatura cu pandemia. El a participat si la protestele negationistilor, anuntand recent ca doreste instalarea unui guvern de uniune nationala.

„Tot guvernul trebuie sa plece, nu reprezinta nici macar 30% din populatia Romaniei. Guvernul de uniune nationala este cel mai potrivit si pe urma sa fie organizate alegeri anticipate”, a spus Garcea in urma cu doua saptamani la Romania TV.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

10 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

10 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

10 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

10 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

10 ore ago