Categories: politica

Gigi Becali a explodat in direct la Romania TV: „O sa fac campanie ca sa fie spulberat Dragnea cu erezia lui”

Gigi Becali a comentat la Romania TV decizia lui Liviu Dragnea de a o nominaliza pentru postul de prim-ministru al Romaniei pe Sevil Shhaideh, o femeie de origine musulmana.

„Eu o sa citesc ce spune Sf. Apostol Pavel catre Timotei: „Nu ingaduiesc femeii nici sa invete pe altul, nici sa stapaneasca pe barbat, ci sa stea linistita”. (…) Sf. Apostol Pavel catre Corinteni, asta este cuvant viu si lucrator, ca-i cuvantul lui Dumnezeu: „Voiesc ca voi sa stiti ca Hristos este capul oricarui barbat, iar capul femeii este barbatul, iar capul lui Hristos: Dumnezeu”.. (…) Eu va citesc din Sfanta Evanghelie, apoi voi faceti ce vreti voi. Eu fac emisiunea. D-aia am aparut, ca sa vorbesc eu. In secolul XXI si in doua miliarde de secole eu spun ce spune Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

„Tu cand ajungi dupa aia sa pui o femeie musulmana si cu barbat arab deja este erezie. Nu ii place lui Dumnezeu. Nu poti sa vii sa spui: iti dau eu o femeie prim ministru musulmana in tara romaneasca, ortodoxa. Iar Iohannis, daca vrea sa fie barbat adevarat, sa demonstreze acum, asa cum a aruncat pardesiul pe masina, cand nu i l-au tinut SPP-isti. Bravo lui, aia este meseria ta. Tine pardesiul! Nu conteaza ca ma vede lumea. Tine pardesiul SPP-istule, ca sa te inveti minte! Acum sa demonstreze ca este barbat adevarat. Nu-ti decretez nicio femeie musulmana intr-o tara ortodoxa, ca respect poporul asta, chiar daca nu sunt ortodox.

Nu ti-e rusine? Unde te trezesti tu, mai, Dragnea, mai? Vai de capul tau, vai, vai, ce vei pati tu… Cum faci erezie cu neamul romanesc! Cine te crezi tu? Si ce daca o sa-l suspende PSD-ul pe Iohannis! O sa-i fac eu eu campanie lui Iohannis ca sa nu fie demis. O sa fac eu campanie ca sa fie spulberat el Dragnea cu erezia lui. Dar cum sa aducem noi Coranul la Guvern? Dar nu-i e rusine?! Ce, suntem rusinea Europei. Isi bat joc europenii, rad de noi! O sa ne facem de ras in toata Europa, or sa zica toti ‘mai dobitocilor, nu aveti un barbat sa va conduca tara?”, a mai declarat Gigi Becali la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

7 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

7 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

10 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

7 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

7 ore ago