Categories: news

Gigi Becali, ELIBERAT. Nu mai e suparat pe Basescu: „Am gresit si eu”

Omul de afaceri George Becali a fost eliberat conditionat din penitenciar, printr-o sentinta data vineri de Tribunalul Constanta.

Gigi Becali a iesit din Penitenciarul Poarta Alba in jurul orei 14.00.

”Prima data si prima data vreau sa implinesc dreptatea Domnului, sa ma impac cu toti oamenii pe care i-am suparat si sa ma ierte toti, jurnalisti pe care i-am jignit, din viata publica politicieni, judecatori, procurori, orice om pe care eu l-am suparat cu cel mai mic lucru. Eu nu mai pot sa doresc raul la cineva, pentru ca eu la rugaciune ma rog si pentru dusmani. Atunci ar insemna ca-l mint pe Dumnezeu. Omul are in adancul sufletului o mica rautate, incerc sa-mi inving si rautatea aia, pentru ca sunt unele persoane care mi-au facut rau, dar eu le cer iertare si la aia care mi-au facut rau, daca eu am gresit cu ceva”, a spus Becali, citat de Mediafax.

Intrebat daca il iarta si pe Traian Basescu, finantatorul Stelei a spus: ”Am gresit si eu fata de el, il atacam toata ziua. Cum sa-l ataci pe presedintele tarii? In Sfanta Scriptura spune ca Sfantul Apostol Pavel a trait in vremea lui Nero, cel mai sangeros rege, un cuvant nu a spus niciodata rau despre Nero, si eu cine eram, atacam presedintele tarii. Vina lui, ce a facut mai departe, nu trebuia sa faca”.

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, vineri, contestatia DNA la decizia Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata a lui Gigi Becali, astfel ca omul de afaceri urmeaza sa fie eliberat din Penitenciarul Poarta Alba.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

2 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

42 de minute ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

60 de minute ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

O oră ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

O oră ago