politica

Grindeanu „modernizeaza” doar statiile de metrou din singurul sector cu primar PSD din Capitala. Primarul sectorului, acuzat deseori de legaturi cu clanurile interlope

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), a anuntat luni ca vor fi modernizate noua statii de metrou, in baza unui protocol semnat luni de Metrorex cu Primaria Sectorului 4, si astfel vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier si vor fi amenajate spatiile interioare astfel incat sa fie asigurat un grad crescut de siguranta si confort pentru calatori.

„9 statii de metrou vor fi modernizate! In baza unui protocolul semnat, astazi, de Metrorex si Primaria Sectorului 4 vor fi derulate o serie de proiecte in comun pentru regenerarea urbana a zonelor din jurul urmatoarelor statii de metrou de pe raza Sectorului 4: ⁃ Piata Unirii (de pe raza sect. 4); ⁃ Tineretului; ⁃ Timpuri Noi; ⁃ Eroii Revolutiei; ⁃ Constantin Brancoveanu; ⁃ Piata Sudului; ⁃ Aparatorii Patriei; ⁃ Dimitrie Leonida; ⁃ Berceni”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.

Primaria Sectorului 4 este condusa de Daniel Baluta, vicepresedinte PSD si singurul primar PSD din Capitala. Baluta a fost acuzat deseori de presa de legaturi cu clanurile interlope din sector, in special cu Clanul Sportivilor.

Citeste si: Reportaj PRO TV despre legaturile dintre Clanul Sportivilor si „noul PSD” al lui Ciolacu. Deputata PSD Matilda Goleac, legaturi stranse cu interlopii

Ministrul Transporturilor a adaugat ca astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier si vor fi amenajate spatiile interioare astfel incat sa fie asigurat un grad crescut de siguranta si confort pentru calatori.

„Finantarea activitatilor de modernizare si reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 4 sau din alte surse legal constituite, dupa caz. Metrorex va oferi asistenta tehnica la elaborarea proiectelor tehnice si pe parcursul derularii lucrarilor”, a completat Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

6 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

9 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

8 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

8 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

8 ore ago