politica

Grindeanu, numele trimis de Ciuca la Cotroceni pentru portofoliul Agriculturii. Grindeanu va avea trei pozitii in Guvern

Premierul Nicolae Ciuca a transmis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, informeaza Guvernul. Grindeanu va coor

Potrivit sursei citate, prin acelasi document s-a luat act de demisia lui Adrian Chesnoiu din functia de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut, joi, Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii pentru efectuarea urmaririi penale fata de un deputat din Parlamentul Romaniei, la data faptelor si in prezent avand functia de ministru, pentru abuz in serviciu.

Ulterior, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anuntat ca se retrage din functie si se autosuspenda din Partidul Social Democrat.

De asemenea, el le cere deputatilor vot pentru ridicarea imunitatii parlamentare.

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis, joi, sa trimita cererea DNA de ridicare a imunitatii deputatului Adrian Chesnoiu la Comisia juridica pentru intocmirea raportului pentru luni, iar votul va fi dat in sedinta de plen de marti.

AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

FSB anunta ca a „doborat” o celula terorista in Crimeea. Sase tatari ar fi in spatele exploziilor care au creat panica la Moscova – Video

Filiala FSB din Crimeea a anuntat ca a arestat "o celula de teroristi care a…

25 de minute ago

Ghinea il executa pe Rafila: „I-a exlodat ciunga in freza. Pentru onoarea mea, o sa mor cu tine de gat! Tu chiar furi banii de acolo. Lupa e pe tine”

Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, are un mesaj foarte dur la adresa ministrului…

7 minute ago

Kievul dezvaluie marele secret: „Exploziile din Crimeea sunt opera unei unitati ucrainene de elita care opereaza in spatele liniei frontului”

Prestigioasa publicatie New York Times prezinta declaratiile unui inalt oficial ucrainean care sustine ca recentele…

45 de minute ago

Estonia nu mai elibereaza nicio viza pentru cetatenii rusi. Le interzice accesul si celor care deja detin vize de turism, afaceri, sport sau cultura

Restrictiile inasprite impuse de Estonia pentru cetatenii rusi care intra in tara baltica au intrat…

O oră ago

Un roman din Borca s-a impuscat in cap cu un asomator. El era in stare avansata de ebrietate

Un barbat in varsta de 51 ani, din localitatea Borca, a incercat sa se sinucida…

O oră ago