Categories: news

Grindeanu se intrece cu Firea: Dupa emisiunea-oda, premierul PSD incepe campania de imagine si pe Facebook (Foto)

Premierul Sorin Grindeanu duce o ampla campanie de imagine. Daca de Paste a facut un exercitiu de imagine la concurenta cu emisiunile-oda inchinate colegei sale de partid, Gabriela Firea, acum el a postat o poza pe Facebook, cu copiii care l-au vizita la munca.

Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotia sa si cei doi copii ai sai, Mihai si Sofia, in biroul sau de la Guvern.

Citeste si: Sorin Grindeanu, campanie de imagine la concurenta cu Firea, in timp ce Dragnea e plecat din tara: „Imi este foarte, foarte frica”

Fotografia este insotita si de un comentariu: „Cea mai emotionanta vizita pe care am primit-o pana acum”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Comentariile sunt majoritatea in acelasi ton exagerat de laudativ, ba chiar unii fani se declara emotionati pana la lacrimi. Totusi, echipei de social media i-a mai scapat, pe ici pe colo, care un comentariu prin care internautii ii reproseaza lui Grindeanu ca se foloseste de copii intr-un joc de imagine.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Recent Posts

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

14 minute ago

Institutul pentru Studiul Razboiului: armata rusa pregateste o ofensiva masiva pentru luna mai, dar nu a ales inca frontul pe care va ataca

Trupele rusesti au mai multe optiuni tactice pentru viitoarele ofensive in apropiere de Avdiivka, dar…

16 minute ago

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

2 ore ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

46 de minute ago