news

„Guvernul stupizilor”. Ministrul PSD al Transporturilor afirma ca autostrazile vor alunga marii investitori: „Vor pleca in zone fara autostrazi”

Afirmatie halucinanta a ministrului Transporturilor, Lucian Sova. Acesta sustine ca o retea extnsa de autostrazi in Romania va alunga marii investitori din tara.

Declaratia a fost facuta vineri de Lucian Sova in Comisia de Transporturi a Camerei DEputatilor, fiind redata de catre deputatul USR Catalin Drula.

„Logica PSD: daca am avea autostrazi, ar creste salariile si ar pleca multinationalele.

Ministrul Sova i-a dat replica de mai jos, ieri, in Comisia de Transporturi, unui coleg deputat care afirmase ca avem nevoie urgenta de autostrazi si ca riscam sa plece marile companii (de ex. Dacia-Renault) daca nu avem o infrastructura decenta:

‘Este o retea de autostrazi minunata in Occident. De ce au venit multinationalele aici? Au venit ca sunt salarii mici. Cand o sa avem autostrazi, o sa avem salarii mari. Si tot vor pleca. Catre alte zone fara autostrazi, dar cu salarii mici.’

#GuvernulStupizilor”, a scris Drula pe Facebook.

PSD a promis realizarea a 6 autostrazi-gigant, fara sa precizeze si termenul de realizare, potrivit programului de guvernare asumat de Guvernul Dragnea-Grindeanu.

PSD a trecut in programul de guvernare realizarea a 6 autostrazi, fara a prezenta insa si termene de executie: Cordiorul IV Constanta-Nadlac (3,4 mld euro), Autostrada Moldovei (5 mld euro), Autostrada Transilvania (5 mld euro), Autostrada Pitesti-Craiova (0, 8 mld euro), Drum expres Bucuresti-Craiova- Timisoara (1,8 mld euro) si Autostrada Tg. Mures-Iasi (2,9 mld euro).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

51 de minute ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

52 de minute ago

Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria…

21 de minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

2 ore ago