Hotiile lui Dragnea l-au enervat atat de tare pe Vasile Blaga incat a vrut sa-l bata: „E un escroc ordinar!”

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat ca si-a insusit in mod fraudulos mai multe lacuri din preajma orasului Alexandria inca de pe vremea cand era membru PD, acuza fostul primar al Resitei, Liviu Spataru.

Dragnea s-a ocupat cu furturi inca din perioada in care era membru al PD, acuza Spataru. El sune ca intr-o sedinta a liderilor PD, in 1998, la sediul central al partidului, Vasile Blaga s-a enervat atat de tare de hotiile lui Dragnea incat a vrut sa-l bata.

„Pe cand eram secretar general adjunct al PD-ului, domnul Vasile Blaga nu a mai rezistat si ca sa nu-l ia la bataie a iesit din sediu. El era prefect de Teleorman si presedintele organizatiei era Adi Videanu. Adi Videanu mi-a spus ca daca nu-l terminam pe asta ne face de ras, ne aduce numai prejudicii, ca si-a insusit niste lacuri, ca a tras cu pusca dupa unii care au venit sa pescuiasca. Si-a insusit lacurile fara documente, fara acte, doar cu acte de coruptie, ca e profund corupt. Am luat decizia sa-l excludem atunci pe domnul Dragnea”, a spus Liviu Spataru pentru expressdebanat.ro.

El a mai povestit ca a fost nevoit sa conduca sedinta pentru ca Vasile Blaga a parasit sala din cauza lui Dragnea.

„Pentru mine nu e nicio noutate. E un escroc ordinar! E un hot, nu am niciun fel de dubii. Nu va ramane nici in fruntea PSD-ului, nici in libertate, indiferent cat se chinuie sa modifice legile Justitiei. Daca ii iesea referendumul, el a doua zi venea cu OUG pentru modificarea legilor Justitiei cum voia el. Asta era marea lui dorinta, marea lui miza”, a mai povestit Spataru.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: