Categories: news

Iar a fost circ la Antena 3. Dana Grecu: „Sunteti penibili”. Radu Tudor: „Vreti sa va calc in picioare?”

Un nou scandal la Antena 3 in care protagonist a fost din nou Codrin Stefanescu. Realizatorii Dana Grecu si Radu Tudor i-au reprosat secretarului general adjunct al PSD ca partidul nu are curajul sa impuna revocarea Laureu Codruta Kovesi de la DNA.

”Cu ce va bateti, domnule Codrin Stefanescu? V-a dat cineva painea si cutitul in mana si ati pus cutitul inapoi in sertar si ati mancat painea”, a atacat Radu Tudor.

A urmat un dialog ironic intre Mugur Ciuvica si Radu Tudor, in urma caruia Codrin Stefanescu a declarat ca se simte calcat in picioare.

Radu Tudor: ”Domnule Codrin Stefanescu, nu intelegeti expresia `a calca in picioare`. Vreti sa va calc in picioare? Vreti sa ma apuc de Guvernul asta sa-l calc in picioare? Vreti sa va spun ce nu merge in majoritatea asta? Schimbati tratamentul de virilitate in majoritatea asta, ca nu functioneaza.”

”E o idee. Accept critica asta. Sugerez ca unii de la noi ar trebui sa fie curajosi”, a raspuns liderul PSD, citat de DC News.

”Pai daca seful e viril, partidul tot e viril, nu?”, a intrebat Dana Grecu. Intrebat daca-l schimba pe Tudorel Toader, Codrin Stefanescu a raspuns: ”Nu stiu, o sa vedem, evident. Sunt opinii si opinii. Opinia mea totusi conteaza cand am spus ca sunt dezamagit total. Eu ma simt lezat cand vorbeste de drepturi de libertati.”

Liderul PSD a continuat: ”Eu, care stiu ca aceste drepturi si libertati le-am castigat cu mult sange”, fiind intrerupt de Dana Grecu: ”Nu mai pot cu argumentul Revolutie”. Stefanescu a continuat: ”… si-mi aminteste intr-un document oficial niste drepturi deja castigate la noi, cu morti si cu raniti”. ”Bine, bine, vreti sa plang cu dvs. la emisiunea asta? Plang cu dvs.” a spus Dana Grecu. ”Eu va spun exact ce gandesc, vreti sa nu va mai spunem ce gandim? Atunci va dam oficial si gata”, a continuat Codrin Stefanescu. ”Dati-mi pe parte oficiala, ce aveti pe partea oficiala?” a intrebat Dana Grecu, care a facut observatia: ”Sunteti penibili”. ”Nu procedati corect cu noi, cu noi cei din PSD de exemplu, cu noi astia care suntem vocali”, a precizat secretarul general adjunct al PSD. ”Vreti sa va spun ca va iubesc?” a intrebat Dana Grecu. ”Nu ca ma iubiti, dar nici cu ironii de genul asta”, a raspuns Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O britanica in varsta de 82 de ani a ramas somera pentru prima oara in viata ei, dupa ce magazinul unde lucra din 1956 s-a inchis

O pensionara care a lucrat in acelasi magazin de incaltaminte Clarks timp de 68 de…

6 minute ago

Die Welt: Rusia si Ucraina au fost la un pas de a ajunge la un acord de pace, in primavara lui 2022

Publicatia germana Die Welt scrie ca un acord de pace ar fi putut fi semnat la…

19 minute ago

Ceasul de aur purtat de cel mai bogat pasager de la bordul Titanicului va fi vandut la licitatie

Un ceas de aur purtat de John Jacob Astor IV, membru al bogatei familii Astor…

25 de minute ago

Aventurile velierului Belem, nava monument national care va aduce flacara olimpica in Franta

Misiunea de a transporta flacara olimpica din Grecia in Franta a fost incredintata velierului Belem,…

49 de minute ago

Nou record mondial: un barbat din Ghana a imbratisat 1.123 de copaci intr-o ora, pentru a creste constientizarea protejarii mediului

Un barbat din Ghana care studiaza silvicultura in statul american Alabama a stabilit un record…

49 de minute ago

Nou scandal de proportii la AUR: candidatul la primaria sectorului 6 si-a dat demisia din partid si afirma ca „AUR e o iluzie dirijata de un Gunoi!”

Desemnat in luna martie de AUR drept candidat la Primaria Sectorului 6, Valentin Florea si-a…

2 ore ago