Idei de afaceri: un tanar din Bucuresti, retinut de politisti dupa ce a vandut cu 6.000 de lei doua autorizatii false de securitate la incendiu

news

crima, Mehedinti, bar, halba, tribunal, criminal, arest la domiciliu

Un tanar care pretindea ca este angajat ISU si vindea autorizatii false de securitate la incendiu, a fost prins de politistii din Capitala. El i-a emis unui manager, cetatean strain, doua astfel de autorizatii de functionare contra sumei de 6.000 de lei.

„La data de 30.04.2024, politistii Capitalei, din cadrul Sectiei 15 au procedat la legitimarea unui barbat, in varsta de 25 de ani, ce folosea fara drept o calitate oficiala implicand exercitiul autoritatii de stat, fiind imbracat cu elemente de vestimentatie specifice, persona ce le-a atras atentia printr-un comportament suspect. In urma verificarilor preliminare s-a stabilit ca barbatul nu are, in realitate, calitatea pe care o prezenta”, anunta Politia Capitalei.

Politistii arata ca barbatul s-ar fi deplasat la diferite societati comerciale, unde ar fi emis documente denumite generic ,,Autorizatie pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu“, contra unor sume de bani, iar unui manager, cetatean strain, i-ar fi emis doua astfel de autorizatii de functionare, false, contra sumei de 6.000 de lei.

„Persoana in cauza a fost condusa la Sediul Sectiei 15 Politie, in vederea stabilirii tuturor circumstantelor in care au fost savarsite faptele si pentru dispunerea masurilor legale ce se impun, urmand a fi sesizata, totodata, unitatea de parchet competenta”, se mentioneaza in finalul comunicatului, citat de Observator News.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: