politica

Imagini socante. Asistentele se lupta cu un lider PSD-ist infectat care vrea sa sparga usa. Ulterior a fugit din spital

Marian Sefu, fostul primar PSD din Scrioastea (Teleorman), a fugit din Spitalul Caritas din Rosiorii de Vede cand asistentele i-au spus ca este infectat cu Covid-19. In momentul in care asistentele s-au opus, el a incercat sa sparga usa.

Fostul primar PSD a batut cu pumnii si picioarele in usa sectiei Covid si a cerut sa fie lasat sa plece, in vreme ce doua asistente tineau de usa ca pacientul sa nu iasa de pe sectie si sa infecteze alte persoane.

”Va rog sa va linistiti! Mergeti la salon. Cand vin rezultatele va spunem. Mai, Marian, potoleste-te! Intelege, suntem oameni. Domnul Sefu, va rugam sa va linistiti, ce naiba!”, strigau asistentele care incercau sa tina usa blocata.

La un moment dat, asistenta care filmeaza incidentul a observat ca barbatul a pus mana pe un scaun cu care loveste usa si le spune colegelor ei sa se fereasca: „Dati-va ca a luat scaunul! Da-te la o parte din usa”.

In cele din urma, Marian Sefu a reusit sa treaca de asistente si a fugit din spital, a notat Cronica de Teleorman.

In drum, el s-a oprit la o farmacie si a facut din nou scandal, pentru ca farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut el. Potrivit unor surse, dupa ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat intr-un taxi si a plecat acasa.

Marian Sefu este deja cunoscut pentru abuzurile la care s-a dedat in Teleorman de-a lungul timpului.

Citeste si: Copii de 7 ani, catalogati drept „infractori” de un primar PSD pentru ca doresc sa invete. Reportaj zguduitor „Romania, te iubesc”

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: marian sefu

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

11 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

11 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

11 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

12 ore ago