Categories: externe

Imagini socante cu romanca prinsa in atacul din Londra: Femeia este in stare critica dupa ce a fost lovita de masina teroristului si aruncata in Tamisa (Video)

Inima Londrei a fost tinta unui atac terorist care a lasat in urma cel putin 5 morti, printre care si teroristul, si 40 de raniti. In cosmarul dezlantuit in capitala britanica au fost prinsi oameni nevinovati, printre care si un cuplu de romani – Andreea si Andrei. Cei doi erau in vacanta si aveau planuri de nunta, dar acum se afla in spital. n timpul atentatului, cand teroristul a intrat cu masina in grupul de turisti de pe Podul Westminster, cei doi se plimbau pe celebru pod.

Femeia, in stare mai grava, a fost recuperata de salvatori din apa, iar medicii au operat-o pe creier in timpul serii. Potrivit ambasadorului Romaniei la Londra, Dan Mihalache, fata se afla in stare critica. ”Ea a fost proiectata in Tamisa in urma impactului cu masina atacatorului. A fost recuperata, ulterior, de salvatori. Are fracturi, leziuni, plamanii sunt ventilati mecanic. Baiatul are o fractura la picior.”, a spus, la Antena 3, Mihalache.

O inregistrare surprinde momentul in care o femeie a fost aruncata in Tamisa de pe podul Westminster din Londra unde a avut loc atacul terorist.

Potrivit presei internationale, femeia a fost scoasa in viata din raul Tamisa, dar nu este clar daca ea a fost aruncata in urma impactului cu masina atacatorului sau daca a sarit in apa pentru a evita carnagiul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

8 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago