In plin scandal Buzatu-Spaga, PSD scoate un sondaj de opinie pentru a arata ca sta foarte bine in intentiile de vot. Sondajul, difuzat de Romania TV

news

Dumitru Buzatu

Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS) a dat luni publicitatii un sondaj de opinie in care PSD conduce detasat. Prezentarea sondajului are loc in timp ce romanii privesc stupefiati la imaginile cu mormanul de bani luat spaga de o figura reprezentativa a PSD, Dumitru Buzatu de la Vaslui.

CURS este detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa. Sondajul a fost prezentat de Romania Tv, post de propaganda al PSD.

Astfel, daca duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, optiune de vot ar arata in felul urmator:

PSD – 31%

PNL – 19%

AUR – 18%

USR – 11%

In sondaj apare si partidul lui Dan Voiculescu, PPUSL, cu 4%.

Citeste si: Amanta lui Buzatu a lesinat cand a fost data jos de mascati in timpul flagrantului: „Diva judetului a inceput sa tipe si i s-a facut rau” – Video

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a sugerat vineri ca prezenta indelungata a baronului Dumitru Buzatu in fruntea judetului Vaslui a fost cauzata de votul vasluienilor. Romascanu a tinut apoi sa dea lectii de integritate Opozitiei.

„Domnul Buzatu a stat pe functii administrative foarte mult timp prin votul vasluienilor. In orice partid politic si probabil ca in orice organizatie performanta se analizeaza intr-un mod extrem de concret, domnul Buzatu a fost ales de cetateni de atata ori, in consecinta probabil ca si-a meritat functia de presedinte de Consiliu Judetean, iar la nivel politic, venind cu aceste rezultate, sigur ca nu puteam pune la indoiala capacitatea dumnealui de acolo”, a sutinut Romascanu, intrebat de jurnalisti cum a fost posibil ca Buzatu a meritat sa ocupe functia de presedinte de Consiliu Judetean peste 20 de ani.

Romascanu a tinut apoi sa se laude cu „noul PSD”, avand in vedere ca Buzatu a fost dat afara dupa ce a fost prins in flagrant ca lua spaga.

„Cred ca decizia presedintelui Ciolacu si a forurilor de conducere este una corecta, pentru ca, inca de la preluarea conducerii de catre Marcel Ciolacu, toleranta a fost zero fata de orice fapta de tipul asta, am avut listele de Parlament, si la Camera, si la Senat, cu oameni fara niciun fel de problema penala, ori de cate ori a existat un semnal puternic in spatiul public privind probleme de integritate, imediat deciziile au fost luate. Nu e o decizie usoara, e vorba de colegi dar, pana la urma, noul Partid Social Democrat a decis sa mearga inainte intr-o formula perfect curata si corecta.

(…) Masurile pe care le-am luat sunt cele pe care, de exemplu, cei care striga fara penali in functii publice o tin pe doamna Clotilde, in continuare, protejata”, a mai spus  Romascanu.

„Este o surpriza foarte mare, este un coleg vechi, il stiu si eu de ceva vreme. Din pacate, lucrurile se intampla indiferent de ceea ce credem noi sau nu credem despre o persoana. Va raspunde in fata legii pentru ceea ce a facut iar politic, noi am luat cea mai buna decizie pentru partid, pentru imaginea partidului si pentru felul cum vrem sa mergem inainte”, a adagat Romascanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: