Inca o sursa confirma. Firma lui Bogdan Chirieac a incasat peste un milion de lei direct de la PSD doar in 2018

politica

Deputatul PNL Florin Roman a prezentat, vineri, documente cu sumele platite de PSD, din subventia publica, mai multor firme de publicitate si de presa. O suma consistenta a incasat si firma lui Bogdan Chirieac, actiobar majoritar la DC News si analist la Antena 3 si Romania TV.

Astfel, Press Media Electronic SRL, societate detinuta in proportie de 94% de Bogdan Chirieac si de Rudolf Crisan Andreescu si Valentin Vilcu cu cate 3 la suta, a incasat de la PSD anul trecut 1.254.776 de lei.

„Ii acuz deschis de spalare de bani si deturnare de fonduri (pe liderii PSD). Va pun la dispozitie o copie dupa actul de control a Autoritatii Electorale Permanente. Este principalul motiv pentru care PSD a schimbat in regim de urgenta conducatorul Autoritatii Electorale Permanente si si-a pus acolo omul care de fapt se face responsabil de spalare de bani si de deturnare de fonduri in special pentru bani negri pentru partid si pentru plata la negru si in alte cazuri prin firme a unor jurnalisti pe care ii vedeti in studiourile centrale de televiziune, in special de la Antena 3 si Romania TV care sunt prezentati ca si analisti independenti dar care beneficiaza la greu de sustinerea financiara a Partidului Social Democrat”, a declarat Florin Roman intr-o conferinta de presa.

Documentele  fac parte dintr-o nota de informare a Autoritatii Electorale Permanente, dupa controlul la PSD. Potrivit acestora, in 2017 si 2018, PSD a platit sume importante de bani unor firme care ar avea legatura cu jurnalisti, in mod direct sau indirect.

Citeste si: Bogdan Chirieac da in judecata aktual24.ro. Solicita un milion de lei drept daune morale

Si Newsweek Romania a anuntat recent ca Bogdan Chirieac a incasat, anul trecut, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Mai mult despre:

Comentarii: